Danmark: Friday, July 16, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 46
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Marine Le Pen gør klar til præsidentvalget i 2022


Virksomheder i EU kan forbyde de ansatte at bære tørklæde, hvis de har brug for det for at fremstå som neutrale over for kunderne, fastslog EU-Domstolen i torsdags ifølge Reuters.

24NYT: Det er således op til den enkelte virksomhed at afgøre, om deres muslimske medarbejdere skal have lov til at bære et tørklæde.

Det forholder sig imidlertid anderledes, når det gælder det offentlige. Det islamiske tørklæde, som reklamerer for islamiske værdier, hører ganske enkelt ikke til på offentlige arbejdspladser og bør forbydes.

I Danmark betragter mange tørklædet som en harmløs del af en skøn multi-kulti-drøm om mangfoldighed og harmoni. Det strider dog mod princippet om, at offentligt ansatte skal fremstå neutralt og professionelt.

De signaler, der ligger i det islamiske tørklæde, er ikke harmløse, og de skal derfor ikke fremstå som det væsentligste, når de offentligt ansatte møder borgerne.

Der skal være religionsfrihed i Danmark, men det betyder ikke, at man som ansat i det offentlige skal have frihed til at missionere for en religion og ideologi, der går på tværs af alt, hvad Danmark står for.

Og derfor bør det islamiske tørklæde ikke bæres af folkeskolelærerinder, sygeplejersker, gymnasielærerinder og andre offentligt ansatte, når de er på arbejde.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account