Danmark: Thursday, June 03, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 49
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Vidner søges i forbindelse med drab


Natten til lørdag den 29. maj 2021 blev en ung mand på 19 år fundet knivdræbt i Vejle. Søndag blev en mistænkt 18-årig ung mand fremstillet for lukkede døre og fængslet i grundlovsforhør for drabet. I forbindelse med den fortsatte intensive efterforskning af drabet efterlyser Sydøstjyllands Politi eventuelle yderligere vidner. I øvrigt bliver endnu en anholdt i relation til sagen fremstillet i grundlovsforhør i dag.

 

Det er særligt vidner, der har været til stede og kan have set noget i området omkring Volmers Plads, Nørretorv og Kalkbrænderivej i Vejle i tidsrummet fra fredag den 28. maj kl. ca. 23.30 til lørdag den 29. maj kl.  ca. 01.30, der efterlyses.

Var du i området i det nævnte tidsrum, så ring til Sydøstjyllands Politi via 114, så skal vi nok vurdere, om du har oplysninger, som er relevante. Alle henvendelser kan være relevante og værdifulde for efterforskningen.

Har du allerede været til afhøring hos politiet eller truffet aftale om afhøring, så er det ikke nødvendigt at kontakte os igen, med mindre du har nye oplysninger.

Efterforskningen af drabet på den 19-årige unge mand i Vejle fortsætter med henblik på at afdække yderligere om hændelsen og om muligt involverede, herunder bl.a. motivet til drabet.

Endnu en anholdelse
I relation til sagen bliver en 18-årig mand fra Vejle i dag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Kolding kl. 12.30, hvor han også sigtes for frihedsberøvelse af den 18-årige mand, som er mistænkt for at have begået drabet på den 19-årige mand. Frihedsberøvelsen skete lørdag den 29. maj i Vejle. Den 18-årige meldte sig selv i går omkring 15.40 til Sydøstjyllands Politi i Vejle. En 21-årig mand er allerede blevet sigtet og varetægtsfængslet for at have deltaget i frihedsberøvelsen.

Anklagemyndigheden vil begære lukkede døre i dagens grundlovsforhør.

Af hensyn til den efterforskning, der fortsat er i gang, kan Sydøstjyllands Politi ikke endnu dele yderligere oplysninger med offentligheden. Det er dog fortsat politiets opfattelse, at der ikke er grund til at den almindelige borger i Vejle skal være utryg som følge af hændelsen.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account