Danmark: Friday, September 10, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 47
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.

Journalister skal stå tidligt op, hvis de vil have skovlen under den engelske ytringsfrihedsforkæmper, Tommy Robinson.

Det måtte Berlingskes journalist, Hans Skovgaard Andersen, sande, da han forleden ville gennemføre et interview med Robinson, som netop har modtaget Trykkefrihedsselskabets årlige ytringsfrihedspris for sit arbejde, der bl.a. inkluderer afsløringen af en muslimsk pædofilbande, som i årevis misbrugte piger i England.

I videoen, som Tommy Robinson selv har optaget, kan man høre, hvordan Berlingskes journalist kommer på glatis adskillige gange. Det sker bl.a., da Tommy Robinson beder ham uddybe, hvorfor han mener, at folk, der kritiserer islam per definition er “højreorienterede”, mens det samme ikke gælder for folk, der kritiserer kristendom.

Senere i interviewet må Berlingskes Hans Skovgaard Andersen ligeledes indrømme, at han næsten intet kender til islam. Berlingske vælger altså at bruge en journalist, som absolut ingen baggrundsviden besidder, til at interviewe en af verdens mest omdiskuterede islamkritikere.

Det er uvist, om Berlingske også ville gennemføre et kritisk interview med eksempelvis en verdenskendt videnskabsmand, ved at benytte en journalist uden den mindste indsigt i videnskab.

Berlingske modtager hvert år milioner af kroner i mediestøtte, som danskerne via skatten tvinges til at finansiere.

Du kan se et uddrag fra videoen her.

Tags:
Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account