Danmark: Wednesday, October 21, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 42
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
VIDEO: Har danske politikere sex med dyr?


“Totila”. Det skulle angiveligt være navnet på den skildpadde, som er danske politikeres yndlingsdyr på et sexhotel for dyr et sted i Danmark.

Desuden kan danskere hygge sig med bævere på samme hotel. Det fortæller den russiske viceudenrigsminister. Merkel har tilbudt lægehjælp til de stakkels dyr.

Politikere lokket i fælde

Lyder det for langt ude? Heldigvis er der tale om en grov spøg, som Vladimir Kuznetsov  og Alexey Stolyarov står bag. Det er nemlig lykkedes komikerparret, at deltage i et online-møde med Det Udenrigspolitiske Nævn. Her udgiver de sig for at være bl.a. den hviderussiske oppositionsleder, der pludselig stiller nogle meget bizarre spørgsmål.

Se hvordan bl.a. Martin Lidegaard reagerer i videoen!

Hvad synes du? Er det for groft, at lokke danske politiker ei den sådan fælde? Skriv din mening i kommentarfeltet herunder, og del meget gerne artiklen på Facebook!

 

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account