Danmark: Wednesday, October 21, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 41
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.


Siden Sofie Lindes italesættelse af sexismeproblemer i medieverdenen er debatten om seksuelle krænkelser på arbejdspladserne blusset op for fulde blæs. Især venstrefløjen, centrum-partier og mainstream-medierne er aktive i debatten; måske er sexismen bare mere udbredt dér.

Og ja – det skal kritiseres og have konsekvenser, hvis folk der udnytter deres magtpositioner i forsøget på at opnå seksuelle ydelser eller lignende.

Men det klinger hult når politikere, venstredrejede medier og kendte ansigter råber op om sexismeproblemer fra deres elfenbenstårne, mens selvsamme elitære meningsdannere ignorerer de mange overfaldsvoldtægter begået af mænd med indvandrerbaggrund på unge danske kvinder.

Hvis man imidlertid kigger væk fra venstrefløjens patetiske forklaringer på indvandredrenges overrepræsentation i kriminalitetsstatistikkerne, er det hævet for enhver tvivl, at der blandt indvandrere og generelt i det muslimske miljø hersker et dybt primitivt og sexistisk syn på kvindens rolle i samfundet – og specielt på kvinder, der ikke lader sig underkaste islam og iklæde sig muslimsk hovedtøj.

I forbindelse med den af venstrefløjen og centrumpartierne importerede masseindvandring, er der kommet alt for mange indvandrere hertil, som begår overfaldsvoldtægter på danske kvinder.

Dette uhyggelige fænomen bakkes op af de relevante statistikker, der viser at ikke-vestlige indvandrere begår hele 45% af alle voldtægter[1], selvom disse kun udgør ca. 10,3% af befolkningen[2].

Men hvis man observerer venstrefløjen og medieverdenen, får man nærmest en fornemmelse af, at de bruger den nuværende debat til at flytte fokus væk fra arabere, der overfalder og voldtager unge danske piger.

I bund og grund handler det nok om, at den venstresnoede elite hverken tør eller vil kritisere indvandreres adfærd. Minoriteten af mellemøstlige og afrikanske indvandrere er – uagtet deres adfærd – ukrænkelige.

Desuden finder venstrefløjen altid en måde at undskylde dem på, eksempelvis ved at pege på ”tonen i debatten”, ”strukturel racisme” eller lignende konspirationsteorier.

Men det ændrer ikke på virkeligheden. Den største trussel Danmark står overfor i forhold til sexisme og kvindeundertrykkelse, er truslen fra den mellemøstlige masseindvandring, da islamisk kultur og levevis er fuldstændig uforenelig med ligestilling.

Så hvis venstrefløjen og feministerne virkelig ønsker at forbedre kvinders vilkår i Danmark, burde de starte, hvor problemerne er størst, og dermed at kigge på de muslimske parallelsamfund, som notorisk er præget af social kontrol, kvindeundertrykkelse og voldtægter.

Venstrefløjens nuværende sexismesnak udstiller deres hykleri.

[1] https://unitos.dk/2019/11/15/indvandrere-og-efterkommeres-andele-blandt-skyldige-personer/

[2] https://www.dst.dk/da/Statistik/bagtal/2019/2019-02-18-fakta-om-indvandrere-og-efterkommere-i-danmarkSource link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account