Mille Jensen havde tårer i øjnene, da hun vandt 'Den store juniorbagedyst'.

UNDERHOLDNING & RYGTER: Vinder ‘Den store juniorbagedyst’ – og scorer kagejob: ‘Så brød jeg jo fuldstændig sammen!’ | BT Film, TV og Streaming

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Denne lørdag aften blev vinderen af ‘Den store juniorbagedyst’ fundet.

»Jeg laver jo en Liv Martine – vinder ikke en eneste af de hemmelige udfordringer. Jeg er bedst, når jeg er forberedt,« lyder det med et grin fra Mille Jensen, der endte med at snuppe trofæet i anden sæson af DRs kagekonkurrence.

Forberedelserne var da også grundige, så derfor kunne den 15-årige folkeskoleelev fra Snejbjerg klare sig skridsikkert igennem sæsonen – bortset lige fra i finalen.

For her ville finalemesterværket hellere være røræg, end det ville fryse, så tårerne fik frit løb, da Mille Jensen trods »kaos og stress« kunne ånde lettet og berørt op og servere sin glacékage til store roser.Mille Jensen havde tårer i øjnene, da hun vandt ‘Den store juniorbagedyst’.

Vis mere

Da Mille Jensen så blev udråbt som vinder, pressede tårerne sig på igen.

»Alle var så dygtige, så jeg har ikke på noget tidspunkt turde håbe på, at det blev mig, der vandt. Det sidste sekund, inden de siger mit navn, så tænker jeg, det er en af de andre, der tager den, for det kan ikke passe, det bliver mig,« lyder det beskedent fra ‘Juniorbagedyst’-vinderen.

»Men da det så var mig, så brød jeg jo fuldstændig sammen og var så overlykkelig!«

Mille Jensen havde hele sin familie med til finalen, og her var der faktisk én anden, det også var en særlig dag for.

»Finalen var den 6. oktober – på min mors fødselsdag faktisk. Så min mor havde ønsket sig, at jeg vandt, så der var jo overhovedet ikke pres på, kan man sige,« lyder det med et glimt i øjet.

»Men hun sagde til mig, at hun ikke ville være nogen andre steder end lige her, så det var en meget fin fødselsdag – tror jeg,« griner juniorvinderen videre.

Til daglig går hun i 8. klasse på Snejbjerg Skole, men fremtidsplanerne efter ‘Den store juniorbagedyst’ er allerede klare.


14-årige Mille Høgsbjerg Bækkegaard Jensen er vinderen af anden sæson af 'Den store juniorbagedyst'.


14-årige Mille Høgsbjerg Bækkegaard Jensen er vinderen af anden sæson af ‘Den store juniorbagedyst’.

Vis mere

Mille Jensen kunne nemlig godt drømme om at blive konditor, og hun har allerede taget det første skridt på den sti, før konditoruddannelsen venter.

»Jeg har fået arbejde inde ved en bager i Herning. Jeg var i erhvervspraktik derinde omkring, at program fem blev sendt, og nu har jeg fået job der, hvor jeg hver anden lørdag skal stå og lave og afpynte kagerne,« lyder det ikke uden stolthed.

Derudover vil Mille også gerne et smut forbi efterskolen Brejninggaard i tiende klasse.

»Det er en springgymnastik-efterskole, og så kan man have bagning som valgfag, så det lyder oplagt, synes jeg,« slutter hun med et grin.Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show