Louise Albinus måtte flere gange tørre tårer væk.

UNDERHOLDNING & RYGTER: Vild lykke efter historisk salg: ‘Af hjertet tak’ | BT Navne

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Det var en følelsesladet dag for Caroline Flemings lillesøster, Louise Iuel Albinus, da hun onsdag måtte se familiens historiske ejendele falde under hammeren hos auktionshuset Bruun Rasmussen i København.

Flere gange var der tårer i øjnene, men hun fik også nogle af de ting, som hun allermest havde ønsket sig – og det er hun taknemmelig for.

»Jeg har det rigtig, rigtig godt, og jeg er også taknemmelig for, at jeg har fået lov til at købe det, jeg gerne ville have, tilbage. Nu bliver det bevaret på Valdemars Slot, hvor det hører hjemme,« lød det fra en stærkt bevæget Louise Iuel Albinus hos Bruun Rasmussen Auktioner, kort efter at auktionen var slut.

Louise Iuel Albinus, der normalt er kendt for at være meget mere privat end sin kendte storesøster, havde inden auktionen opfordret folk til ikke at overbyde hende, så hun kunne få lov at købe nogle af tingene tilbage til Valdemars Slot.Louise Albinus måtte flere gange tørre tårer væk.
Foto: Søren Bidstrup

Vis mere

Det var dog ikke alle, der respekterede det, og Louise Iuel Albinus måtte flere gange se sig overbudt – blandt andet på et maleri af Christian 5. til hest.

Maleriet var vurderet til mellem 100.000 og 150.000 kroner, men endte efter en længere budrunde med at blive solgt til 240.000 kroner, da det blev solgt til en yngre herre med pjusket lyst hår og briller i salen, som tilsyneladende gik målrettet efter det.

Til gengæld lykkedes det Louise Iuel Albinus at sikre sig flere malerier af sine forfædre, ligesom hun også fik nogle møbler samt en æske med sølvbestik, som havde en særlig affektionsværdi for hende.

Bestikket var nemlig blevet brugt ved hendes konfirmation, og nu kan det også blive brugt, når hendes to døtre skal konfirmeres, fortalte hun.


Her er  nogle af de smukke malerier, der blev solgt.


Her er  nogle af de smukke malerier, der blev solgt.
Foto: Søren Bidstrup

Vis mere

Er der nogle ting, som du er særligt glad for at have købt tilbage?

»Alt. Jeg er så taknemmelig for, at jeg har fået lov og haft mulighed for at købe tingene tilbage. Og at folk i salen, da de så, at jeg bød, ikke valgte at byde. Så af hjertet tak.«

Var det en meget bevægende oplevelse?

»Det var endnu et søslag,« lød det fra Louise Iuel Albinus, der var glad for, at et stykke kulturarv nu kan blive bevaret.


Louise havde både sin mand med som støtte samt familiens nære ven, Anna von Lowzow.


Louise havde både sin mand med som støtte samt familiens nære ven, Anna von Lowzow.
Foto: Søren Bidstrup

Vis mere

»Jeg glæder mig til at kunne holde fast på tingene til den næste generation, som også skal bevare, og til, at vi en dag forhåbentlig også igen kan få besøgende på Valdemars Slot og gøre det til det sted, som vi holder så meget af,« sagde hun.

Det er en strid om Valdemars Slot, der har ført til, at indboet fra slottet er endt på auktion.

Caroline Fleming og hendes søster havnede i en strid om slottet efter deres fars død. Louise Iuel Albinus endte med at købe slottet, men kort efter blev indboet, der ejes af Caroline Flemings søn, sat til salg.


Der var mødt mange mennesker op i salen, men der var dog en del ledige pladser tilbage.


Der var mødt mange mennesker op i salen, men der var dog en del ledige pladser tilbage.
Foto: Søren Bidstrup

Vis mere

Ifølge B.T.s oplysninger er det Caroline Flemings eksmand, Rory Fleming, der har købt og givet indboet til sønnen Alexander Fleming, men Caroline Fleming menes at have været med til at udvælge og pakke det historiske indbo ned.

B.T. har flere gange forgæves forsøgt at få en kommentar fra Caroline Fleming til striden om slottet. Hun var ikke mødt op i auktionssalen onsdag.Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show