Connie Nielsen indtager rollen som Karen Blixen i

UNDERHOLDNING & RYGTER: Vi udviskes – Ekstra Bladet

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Den danske Hollywood-skuespiller Connie Nielsen har i løbet af sin efterhånden lange og imponerende karriere indtaget stærke kvinderoller – både herhjemme og i USA, hvor hun bor til daglig.

Nu gælder det en af Danmarks største forfattere Karen Blixen, som hun portrætterer i den nye Viaplay-serie ‘Drømmeren – Karen Blixen bliver til’, der har premiere den 18. september, og som Connie Nielsen også er producer på.

Her møder seerne en Karen Blixen, der ruineret og syg kommer tilbage til Danmark efter mange år i Østafrika. Ud over at være flyttet fra sin farm har hun også mistet sin store kærlighed, Denys Hatton.

Connie Nielsen indtager rollen som Karen Blixen i “Drømmeren – Karen Blixen bliver til”, der har premiere på Viaplay den 18. september. (PR-foto). Foto: Aske Alexander Foss/PR Foto/Viaplay/Free

Men hos hende lever drømmene stadig om at blive forfatter og økonomisk uafhængig.

– Den illustrerer nogle af de enorme sociale pres, som en kvinde stadig lever med i dag. Karens historie refererer til ting, som var meget sværere for kvinder dengang, og til den uretfærdighed, som eksisterede, siger Connie Nielsen.

– Der er stadig en følelse af, at man bliver behandlet mindre godt, har lidt mindre magt eller er lidt mindre accepteret.

Her nævner den 57-årige skuespiller kvindelige politikere, som bliver udsat for lidt af hvert, mener hun.

At indtage rollen som den ikoniske forfatter har ikke været omkostningsfri for den 57-årige skuespillerinde. - Det har været meget berigende - også fysisk og psykisk hårdt, siger Connie Nielsen. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
At indtage rollen som den ikoniske forfatter har ikke været omkostningsfri for den 57-årige skuespillerinde. – Det har været meget berigende – også fysisk og psykisk hårdt, siger Connie Nielsen. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

– Det, at folk begynder at tale ned om, hvordan en kvindelig politikers tøj, makeup eller udseende er, gør vi ikke med mænd. Det er bare så mærkeligt, siger Connie Nielsen og fortsætter:

Værst klædte
– Jeg synes, at Donald Trump (tidligere amerikansk præsident, red.) er en af de værst påklædte mennesker i verden, og alligevel sidder vi ikke og snakker om de der forfærdelige suits, siger Connie Nielsen fra det luksuriøse Hotel d’Angleterre i København forud for premieren på Viaplay-serien.

Til daglig bor hun i den amerikanske storby San Francisco.

Den succesfulde skuespillerinde har haft store roller i et hav af film, herunder den oscarvindende storfilm ‘Gladiator’, Susanne Biers ‘Brødre’ og i ‘Demonlover’.

– Jeg har været nødt til at kæmpe for hele tiden at få lov til at spille roller, som fortalte mere ærligt om kvindelige karakterer, siger Connie Nielsen.

Udviskes
I ‘Drømmeren – Karen Blixen bliver til’, der udspiller sig i 1930’erne, flytter Karen Blixen modvilligt hjem til barndomshjemmet Rungstedlund i Nordsjælland, hvor hun sideløbende med forfatterdrømmene må tage et opgør med sin højborgerlige familie.

– Sagen er, at Karen blev udvisket, minimeret og tilsidesat, indtil hun fandt en måde at kæmpe tilbage på, siger Connie Nielsen og fortsætter:

– Det er, hvad der sker for kvinder stadig i dag. Vi bliver minimeret, udvisket og slettet, når vi ikke er synlige. Og vi er kun synlige, når vi selv kæmper for få lov at fortælle de her historier.

I forbindelse med premieren på serien fortalte Connie Nielsen til Ekstra Bladet, at hun havde måttet sulte sig i månedsvis til rollen. Se klippet her:

‘Drømmeren – Karen Blixen bliver til’ har premiere på Viaplay søndag den 18. september.Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show