Astrofysiker Anja C. Andersen har personligt klaget over DR – og nu klager hendes fagforening også over programmet 'Ellen Imellem', hvor professoren i første afsnit uvidende skal svare på spørgsmål fra flat earth-tilhængeren Ole Lochmann, der i hemmelighed stiller sine spørgsmål igennem DR-journalisten Ellen Kirstine Jensen.

UNDERHOLDNING & RYGTER: Vært på udskældt DR-program: ‘Jeg bliver nok ikke vært på TV-Avisen’ | BT Film, TV og Streaming

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Den 26-årige Ellen Kirstine Jensen kom i vælten som vært på YouTube programmet ‘Ellen Imellem’.

I seks programmer, der er sendt på DR og YouTube, har hun sat forskere, politikere og eksperter i stævne med folk, der mener det modsatte af dem. Men konfrontationen skete uden, at de interviewede vidste det. For det var Ellen Kirstine Jensen, der stillede spørgsmålene, som hun fik i en øresnegl.

Nu står værten frem og fortæller, hvordan hun har oplevet at være medium på programmet, der har fået forskere til at klage til både DR og Pressenævnet og kræve optagelserne slettet.

»Jeg kan nok skyde en hvid pil efter at blive den næste vært på TV Avisen, men det er heller ikke der, jeg er. Jeg synes, at det er fedt at lave YouTube-lol og noget, som har lidt bid og er kontroversielt,« siger hun til fagbladet Journalisten.Astrofysiker Anja C. Andersen har personligt klaget over DR – og nu klager hendes fagforening også over programmet ‘Ellen Imellem’, hvor professoren i første afsnit uvidende skal svare på spørgsmål fra flat earth-tilhængeren Ole Lochmann, der i hemmelighed stiller sine spørgsmål igennem DR-journalisten Ellen Kirstine Jensen.

Vis mere

Ellen Kirstine Jensen mener, at programmet har sin berettigelse, fordi det sætter samtaler i gang blandt unge mennesker om tunge emner, siger hun, der før hun blev freelancer på DR, læste kommunikation på DMJX.

Eksperterne, der er blevet interviewet i programmet, har dog på ingen måde været begejstrede. Første gang programmet blev sendt den 18. maj var astrofysiker Anja C. Andersen i studiet, mens spørgsmålene til hende blev formuleret af én, der mener, at jorden er flad.

Senere har evolutionsforsker Peter C. Kjærgaard fået spørgsmål fra én, der tror på at Gud skabte jorden, mens ernæringsekspert Morten Elsøe svarede uden at vide, at det var en tykaktivist, der stillede spørgsmålene.

Efter sin deltagelse har Anja C. Andersen i Presselogen under parolen: »Viden er fandeme ikke et synspunkt,« forklaret, hvorfor hun og andre forskere sammen med deres fagforening DM har klaget til DR og krævet, at programmerne slettes. Et krav som DR har nægtet at efterkomme.

»Alle programmerne må tages ned, da de er optaget på forkerte præmisser, og der er ytret klart ønske om, at alt råmateriale også slettes, jævnfør DRs egne etiske retningslinjer,« har Camilla Gregersen, der er formand for den akademiske fagforening DM, tidligere sagt til B.T.

Overfor Journalisten indrømmer Ellen Kirstine Jensen, at hun har været rystet over modtagelsen af programmet og har haft dage, hvor hun har overvejet om hun bare skulle ‘flytte tilbage til Jylland og lave en hundekennel’.Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show