Claus Elming taler nu om sin afdøde mor i podcasten 'NFL Showet'. Foto: Henning Hjorth

UNDERHOLDNING & RYGTER: Takker afdød mor – Ekstra Bladet

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Claus Elming fortæller, at det er morens skyld, at han endte med at blive vært i ‘Vild med dans’ i 12 sæsoner

Claus Elming taler nu om sin afdøde mor i podcasten ‘NFL Showet’. Foto: Henning Hjorth

Claus Elming kunne lørdag dele en tragisk nyhed. Den tidligere ‘Vild med dans’-vært skrev nemlig på Instagram, at han havde mistet sin mor, Inge-Lise Elming.

Hun fik et ildebefindende og døde natten til fredag på Rigshospitalet. Nu – fire dage senere – taler Claus Elming offentligt om sin mor.

Det gør han i den seneste episode af podcasten ‘NFL Showet’.

Claus Elming fortæller i her, at hans mor tilbage i 1965 boede i den amerikanske delstat Minnesota. 18 år senere tog hans forældre ham med på en roadtrip i USA, hvilket gjorde, at han blev forelsket i landet.

Den tidligere ‘Vild med dans’-vært siger videre, at han tog tilbage til USA som udvekslingsstudent. Her boede Elming hos en familie, der tvang ham til at se Minnesota Vikings spille hver søndag.

Da Elming så kom tilbage til Danmark, fik han stor succes. Sporten blev blandt andet vist på TV 2, Elming blev sportsvært på kanalen, og han fik senere opgaven som vært i ‘Vild med dans’.

Og det takker Elming sin mor for.

– Jeg var aldrig nogensinde blevet vært i ‘Vild med dans’, og jeg havde aldrig nogensinde siddet og talt hver evig eneste uge i ‘NFL Showet’, hvis min mor ikke var taget til USA i 1965, siger han i podcasten.

Artiklen fortsætter under billedet …

Claus Elming havde 12 sæsoner som vært i 'Vild med dans'. Foto: Mogens Flindt/POLFOTO
Claus Elming havde 12 sæsoner som vært i ‘Vild med dans’. Foto: Mogens Flindt/POLFOTO

Rosende ord til ny vært
Det var tilbage i 2018, at Claus Elming takkede af som vært på ‘Vild med dans’ efter 12 sæsoner som vært for programmet.

Efterfølgende fik Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller fire sæsoner sammen, før TV 2 i denne sæson igen hyrede en mandlig vært ind til at stå i spidsen sammen med Grünewald – nemlig Martin Johannes Larsen.

Ekstra Bladet fik talt med Claus Elming i september om hans tanker om den nye mandlige vært, og her var der rosende ord til Martin Johannes Larsen.

– Jeg har kun set første program, men jeg synes, han kom vanvittig godt fra start, sagde Elming, da Ekstra Bladet mødte ham til premieren på Wallmans forestilling ‘Viva’ i Cirkusbygningen i København i september.

– Jeg kender Martin, og jeg talte med ham så sent som i lørdags til et velgørenhedsevent, og der roste jeg ham for hans optræden. Jeg har ikke set programmet fra i fredags, men jeg tror, det gik godt, det kunne jeg næsten fornemme på ham, lød det afsluttende fra Elming.

Vilde lønninger: Dét tjener de på ‘Vild med dans’

——— SPLIT ELEMENT ———

Anne Plejdrup raserede veninden Nadja Hansens lejlighed, da hun var ude at rejse. Hør mere om episoden fra de to veninders nye bog i ‘Der er brev’ herunder eller i din podcast-appSource link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show