Tobias Rahim er aktuel med en ny digtsamling - og der bliver ikke sparet på billedmaterialet. Foto: Per Lange

UNDERHOLDNING & RYGTER: Stor mand viser stor pik – Ekstra Bladet

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Tobias Rahims nye digtsamling er proppet med dickpics og bar kasse – og en række digte

Tobias Rahim er aktuel med en ny digtsamling – og der bliver ikke sparet på billedmaterialet. Foto: Per Lange

Stor mand, stor pik, stor bog.

Som bekendt er popsangeren bag hittet ‘Stor mand’ Tobias Rahim sprunget ud som forfatter, og digtsamlingen ‘Drømmene maler virkeligheden’ er ude i dag torsdag.

Bogen er en stor krabat i A3-format, der, surprise, indeholder en række håndskrevne digte.

Men med de mange hel- og halvnøgenbilleder, der supplerer poesien, kan digtsamlingen måske placeres i kategorien ‘dick-samling.’

53 af bogens sider er prydet med sangerens håndskrevne digte og Tobias Rahims oftest nøgne overkrop pryder 36 af siderne.

På to af billederne har den populære sanger sin karakteristiske sorte vest på, resten er bar kasse. Og heraf blotter Rahim skaftet på fire af de 36 billeder, enten i fuld format eller i glimt.

Artiklen fortsætter under billedet …

Tobias Rahim optræder kun med dækket brystkasse få gange i bogen. Her ses han til sin koncert i Royal Arena i april.  Foto: Per Lange
Tobias Rahim optræder kun med dækket brystkasse få gange i bogen. Her ses han til sin koncert i Royal Arena i april. Foto: Per Lange

 

‘Ekstremt penisglad’
Tobias Rahim berører også selv penis-temaet i løbet af digtsamlingen. Blandt andet i et digt, der lyder:

‘Du er et ekstremt penisglad mennesk. Det normalt. Det de fleste.’

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Tobias Rahim i forhold til hans overvejelser om at have så mange billeder, også de nøgne af slagsen, med i digtsamlingen.

Han er dog ikke i skrivende stund vendt tilbage på Ekstra Bladets henvendelse.

‘Jeg har lavet den, fordi jeg havde lyst’,’ skriver Rahim blandt andet i bogen og proklamer samtidig, at det er hans første og måske også sidste digtsamling.

Artiklen fortsætter under boksen …

I DR-podcasten ‘Musikchefen’ åbnede Tobias Rahim i september op om sit berømte nøgenbillede, han fik taget, som bliver solgt som digital kunst. Billedet er også i digtsamlingen.

– Jeg tror stadig tit, jeg føler mig i virkeligheden som en lille dreng indeni, en skræmt lille dreng indeni, en lille dreng i en stor brutal verden, og jeg tror for eksempel, at nøgenbilledet handlede lidt om for mig lige pludselig en dag at kigge en i spejlet og være sådan ‘hey dude, du er ikke en lille fucking dreng, du er kæmpestor, du ved, du er en mand’, kan du følge mig?, sagde han og fortsatte.

– Og så føler jeg helt, hvis der er nogen, der har set ‘Lion King’, så er der det der, hvor Simba ser sig selv i vandspejlingen og pludselig ser: ‘Wow, jeg er en ægte løve nu, jeg er ikke bare en løveunge’, jeg synes, det er sådan lidt det. Det er derfor, jeg lavede det billede, det var lige så meget indad for min egen forståelse af mig, propaganda indad.

Derefter spurgte værten, om det var noget, han gjorde for at skubbe sig selv et sted hen, som ikke intuitivt ville føles som det oplagte at gøre, og det afføder en lang snak om frygt, og hvordan Tobias Rahim følte, at frygten havde styret ham for længe, og at han var træt af den måde, den holdt ham tilbage på.

Nøgenbilledet var for Rahim en måde, hvorpå han kunne ‘dræbe sin frygt’, lyder hans egen beskrivelse.

 


‘Bollede en vandmelon’
Ekstra Bladet har også spurgt Tobias Rahim, hvor meget af digtsamlingen der er ren fiktion, og hvor meget det trækker på virkeligheden.

Det har han heller ikke svaret på endnu.

Det ville ellers være interessant at vide, da flere af digtene beskriver prekære episoder. Eksempelvis digtet om, hvordan Rahim – eller dennes kunstneriske jeg – ‘bollede en vandmelon’, da han arbejdede i en frugt og grønt.

‘Drømmene maler virkeligheden’ kan købes i butikker og online fra i dag.

Læs også: Ramt af angst: – Der er mange ekstremer i mit livSource link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show