Adolf Hitler og Eva Braun poserer på terrassen.

UNDERHOLDNING & RYGTER: Søren Fauli efter løgn: Vi er ikke nazister | BT Kendte

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Læserne af ugebladet Her og Nu fik sig noget af en overraskelse i denne uge.

Skuespiller og medstifter af butikskæden ‘Normal’ optræder nemlig i en reportage fra festivalen ‘Musik i Lejet’ med sine to børn.

I billedteksten står der, at Fauli var sammen med sine børn, Adolf og Eva.

Navnene leder naturligvis tankerne hen på den tyske fører, Adolf Hitler og hustruen Eva Braun, der som bekendt begik selvmord, da de allierede nåede Berlin i foråret 1945.Adolf Hitler og Eva Braun poserer på terrassen.
Foto: Uncredited

Vis mere

Sandheden er naturligvis også, at Faulis børn på billedet hedder Lauritz og Billie, og at ugebladet har været udsat for en prank. Det fortæller Fauli til B.T., efter historien kom frem i fredagens udgave af ‘Det vi taler om.’

»Det er selvfølgelig ikke rigtigt, men det var en meget spektakulær løgn. Vi havde aftalt det inden, da vi kunne se, at der stod nogle fotografer. Det sjoveste var, at journalisten så spurgte, om Adolf var med f eller ph,« siger Søren Fauli.

Og han kan egentlig godt forstå, at journalisten falder i.

»Vi er jo tre mennesker, der står og laver fis. Men det hedder de i hvert fald ikke. Og vi er ikke nazister. Tværtimod,« lyder det fra Fauli.


Søren Fauli fik ugeblad til at falde i fælde.


Søren Fauli fik ugeblad til at falde i fælde.
Foto: Thomas Lekfeldt

Vis mere

Han kalder også prank’en for et svirp til journalister om, at de skal være bedre til at checke, om deres oplysninger er korrekte.

»Det er et statement om, at journalister er nogle sjuskehoveder,« siger Fauli og fortæller om dengang, at han bildte en journalist ind, at han havde tjent kassen på Pokemon-kort.

»Det var jo noget vrøvl. I checker ikke jeres historier,« lyder det fra Fauli.

Journalisten der skrev, at Faulis børn hedder Adolf og Eva, er da også irriteret over fejlen.

»De fortrak ikke en mine, så jeg tænkte slet ikke over det. De spillede selvfølgelig skuespil, men jeg tænkte ikke over det,« siger Kenth G. Madsen, der var på arbejde for Her og Nu.

Derfor skrev han bare det, børnene sagde. Men set i bagklogskabens ulideligt klare lys, ville han ønske, at han havde opdaget løgnen.

»Jeg kan jo ikke bruge det til noget som helst. Hvis jeg havde set dem før, havde jeg nok studset en gang over det,« siger han og tilføjer:

»Det er jo bare bizar humor.«Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show