Flemming Pless har aldrig krænket nogen, siger han til Ekstra Bladet. Foto: Jakob Jørgensen

UNDERHOLDNING & RYGTER: Skylder ‘nogle bestemte’ en undskyldning – Ekstra Bladet

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Tirsdag kom det frem, at den kendte præst og regionspolitiker Flemming Pless havde søgt om afskedigelse fra sin stilling som sognepræst i Christians kirken på Christianshavn.

Dette kommer halvandet år efter, at Pless blev anklaget for krænkende adfærd af fem kvinder. Anklagerne handler om episoder, som skulle være sket mellem 1997 og 2020. Blandt andet skulle Pless have sat sig i skødet på sørgende kvinder, lugtet til dem og forsøgt at kysse dem.

Men anklagerne har intet at gøre med afskedigelsen, fortæller Pless til Ekstra Bladet.

– Nej det har det ikke. Jeg tog en master fra år tilbage, og jeg har længe tænkt over at prøve noget andet i livet. Jeg har ansøgt om afskedigelse, og det har jeg fået bevilget i dag, så det har det ikke nødvendigvis.

Skylder nogle bestemte en undskyldning
Afskedigelsen adresserede Pless selv på Facebook i et længere opslag.

‘Til dem, jeg utilsigtet har såret, vil jeg aldrig være sen til at sige undskyld’, skrev præsten blandt andet i opslaget.

Da Ekstra Bladet spørger, om dette er henvendt mod de kvinder, som har klaget over præsten, er svaret noget uklart.

– Det er rettet imod hvem som helst, som jeg utilsigtet måtte have generet på en eller anden måde.

– Har du nogensinde krænket nogen, eller gjort noget som kunne misforstås som værende en krænkelse?

– Nej. Det har jeg ikke. Men nu spørger du fuldkommen ud i den blå luft, og det der står i Facebook-opslaget, det er det, du kan forholde dig til, og jeg kommer ikke til at sige mere om det.

Artiklen fortsætter under billedet …

Flemming Pless har aldrig krænket nogen, siger han til Ekstra Bladet. Foto: Jakob Jørgensen

Pless erkender dog, at der er nogle bestemte mennesker, han skylder en undskyldning.

– Selvfølgelig, skylder jeg nogle bestemte en undskyldning, som jeg har trådt over tærerne. Der er oven i købet nogle, jeg kan komme i tanke om.

Hvem det er, vil præsten dog ikke kommentere.

Velmente ord
Pless skriver også i opslaget, at man nemt kan komme til at træde forkert gennem en lang karriere.

– Når man har de anklager imod sig, som du har, så er der jo nok nogle der vil mene, at det, du skriver, virker provokerende eller negligerende. Men det er ikke noget, du har tænkt over?

– Det er jo velmente ord. Det, der står på Facebook, det er alt sammen skrevet med en behørig overvejelse om at passe på de medmennesker, jeg har haft med at gøre.

– Når du har været i medierne med de her anklager, og alle kender til dem. Kan du så ikke godt forstå, at der sidder folk og tænker, at det, du skriver, er møntet på de anklager, du har modtaget?

– Det synes jeg ikke nødvendigvis. Jeg har ikke rigtig noget at sige til dit spørgsmål. Det skal tages nøjagtig, som det står på Facebook.

Klapper i
Ekstra Bladet har kontaktet menighedsrådet i Christians Kirke, for at spørge dem ind til sagen mod Flemming Pless. Men formand Ole Christian Lund fortæller, at de ikke kan udtale sig om personsager.

– Vi tager afgørelsen til efterretning og ser nu frem til at bygge en hverdag op med en ny præst, siger formanden dog.

Der er stadig ingen afgørelse i sagen om anklagerne mod Flemming Pless. Ekstra Bladet har forsøgt at kontakte Kirkeministeriet, men de oplyser, at de ikke kan kommentere sager, da de er unavngivne.

Læs også: Legendens uhyggelige retssag: Så brutale er anklagerneSource link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show