Amin Jensen havde taget kollegaen Sada Vidoo med sig til premieren. Foto: Jonas Olufson

UNDERHOLDNING & RYGTER: Scorer nyt job: – Det bliver skidesjovt – Ekstra Bladet

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Amin Jensen skal næste år være sprechstallmeister for Cirkus Baldoni

Amin Jensen glæder sig til den nye opgave.

Han er kendt som komiker, tv-vært og entertainer.

Men fra næste år skal Amin Jensen også være cirkusartist. For kort tid siden kunne Cirkus Baldoni offentliggøre, at den 52-årige multikunstner bliver en del af deres hold i 2023, og det er en opgave, Amin Jensen glæder sig til at prøve kræfter med.

Det fortalte han, da Ekstra Bladet mødte ham på den røde løber til gallapremieren på Wallmans forestilling ‘Viva’ i Cirkusbygningen i København.

– Jeg ved ikke, om jeg vil sige, det er en drengedrøm, men et af mine forbilleder, da jeg var dreng, var i hvert fald Nelly Jane. Jeg synes, hun var den bedste sprechstallmeister i Beneweis dengang. Og så er Baldoni jo – tror jeg – blevet Danmarks næststørste cirkus nu, så jeg glæder mig helt vildt faktisk. Jeg tror, det bliver skidesjovt, sagde Amin Jensen.

Amin Jensen havde taget kollegaen Sada Vidoo med sig til premieren. Foto: Jonas Olufson

 

Han er dog ikke sikker på, om det kan betegnes som et decideret karriereskift.

– Jeg skal jo nok lave noget af det samme, som jeg plejer, håber jeg. Jeg har ikke tænkt mig at blive akrobat, det lover jeg, sagde han med et grin.

Fortsætter
Og det lader til, at komikerens kalender bliver godt fyldt, når cirkus-sæsonen begynder. Amin Jensen satser nemlig på at kunne fortsætte jobbet som komiker og konferencier rundt omkring i det ganske land.

– Det er så heldigt, at det hele (cirkusforestillingerne, red.) er på Sjælland, Fyn og Falster, så jeg kan tage hjem. Og så slutter det så tidligt, så jeg kan nå at lave et firmajob eller to, så det andet ikke bliver helt glemt, sagde han.

Det er mindre end et år siden, Amin Jensen offentliggjorde, at han og kæresten gennem ni år, Bente Dalsgaard, var gået fra hinanden. Og Amin Jensen lader stadig til at nyde tilværelsen som single ved siden af det travle arbejdsliv.

I hvert fald lod han forstå, at der ikke var noget nyt på kærlighedsfronten, siden han tidligere på året kunne fortælle til Ekstra Bladet, at han nød sit singleliv.

Amin Jensen og Bente Dalsgaard fik ingen børn sammen. Amin Jensen har dog tre børn fra et tidligere forhold.Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show