Roskilde Festivals gæster kan se frem til russisk rap og brasillansk pop. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

UNDERHOLDNING & RYGTER: Roskilde hyrer russisk band – Ekstra Bladet

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Roskilde Festival har færdiggjort dette års musikprogram med blandt andet russiske Moscow Death Brigade

Roskilde Festivals gæster kan se frem til russisk rap og brasillansk pop. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Når Roskilde Festival igen kan åbne portene efter to års coronafravær, bliver det med det største musikprogram nogensinde. Det fremgår af det endelige program, som Roskilde Festival lige har offentliggjort.

Man tilføjer 68 nye musiknavne til programmet, og det bringer det samlede antal artister op på 290, herunder musikere, kunstnere og aktivister. Et af de nye navne på programmet er, verdenssituationen taget i betragtning, ganske spetakulært. Moscow Death Brigade hedder trioen, som altid optræder maskeret. Derfor er deres identitet ukendt.

Selvom beskrivelsen og navnet lyder voldsom, så er bandet kendt for sine anti-racistske, anti-sexistiske og anti-homofobiske tekster.

 Bandet, der er inspireret af både punk, hip-hop og elektronisk, har dog selv afvist, at de er politiske.

Amerikansk R&B og fremadstormende brasilianer
Hvis man havde håbet på store stjerner som Kendrick Lamar eller det evige ønske blandt Roskilde-gængere, Daft Punk, bliver man slemt skuffet.

Til gengæld tilføjes den amerikanske R&B sangerinde H.E.R til programmet sammen med den, for de fleste danskere, ukendte brasilianske Anitta, der har flere millioner afspilninger på Spotify.

– Vi fortsætter vores skarpe fokus på de nye, spændende stjerner. Det er vigtigt for os, at vores program spænder bredt på flere punkter – også geografisk. Med et navn som Anitta ser vi nu, at de nye stjerner fra eksempelvis Latinamerika også kan begå sig på de største scener i Europa, siger Anders Wahrén, der er Roskilde Festivals programchef ifølge en pressemeddelelse.

Af nye danske navne på programmet finder man rapperen PIND, sangerinden Mina Okabe og bandet Blæst.

Artiklen fortsætter under billedet.

Popstjernen Dua Lipa er blandt de største navne på årets program. Foto: Thomas Borberg
Popstjernen Dua Lipa er blandt de største navne på årets program. Foto: Thomas Borberg

 

To nye scener
Det er ikke de eneste ændringer på årets festival. Med et rekordhøjt antal kunstnere har man haft behov for at udvide med to nye scener, der går under navnene Mantra og Platform. Det bringer det samlede antal scener op på 13, hvilket også er rekord højt.

Festivallen løber af stablen fra 25. juni til 2. juli og er fuldstændig udsolgt.

Du kan se alle de nye tilføjelser her.



Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show