Woody Harrelson har besøgt den danske restaurant The Organic Boho. Privatfoto

UNDERHOLDNING & RYGTER: Pludselig dukkede verdensstjerne op i Danmark – Ekstra Bladet

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Den berømte skuespiller Woody Harrelson vender tilbage til den samme danske restaurant, han besøgte i 2019

Woody Harrelson har besøgt den danske restaurant The Organic Boho. Privatfoto

Hollywood-skuespilleren Woody Harrelson oplever i øjeblikket det danske sommervejr i København, som han besøger sammen med sin hustru, Laura Louie.

Skuespilleren lagde et kort visit forbi Refshaleøen, hvor han besøgte den veganske restaurant The Organic Boho.

Ekstra Bladet har talt med Karina Nayja Bruun, der er CEO og grundlægger af restauranten og stolt af, at han vælger at besøge deres restaurant.

– Det er megafedt, han er en kæmpe legende, det er der ikke nogen tvivl om. Udover, at han er en megafed skuespiller, så står han for rigtig mange gode mærkesager, siger Karina Nayja Bruun.

Ikke et tilfældigt besøg
Af alle de mange madboder på Refshaleøens streetfoodmarked, Reffen, var det ikke tilfældigt, at valget faldt på The Organic Boho.

Tilbage i 2019 var Woody Harrelson i Danmark, hvor han besøgte selvsamme restaurant til en privat middag sammen med skuespiller-kollegaen Roland Møller. Denne gang havde han sin kone Laura Louie under armen til et vegansk måltid.

Og ifølge Karina Nayja Bruun er Woody Harrelson op til flere gange blevet anbefalet at tage forbi restauranten.

– Han er virkelig vild med vores mad, det er også derfor, at han kommer igen. Forskellen fra os og mange andre er, at vi også er økologiske.

Den berømte skuespiller har levet vegansk i over 30 år og bruger ofte sin status som verdensberømt til at fremme sager om dyrerettigheder og dyrevelfærd.

Woody Harrelson er kendt for sine roller i film og flere tv-serier herunder 'True Detective', 'The Hunger Games', 'Stars Wars' og 'Sams Bar'. Foto: Vianney Le Caer/Ritzau Scanpix
Woody Harrelson er kendt for sine roller i film og flere tv-serier herunder ‘True Detective’, ‘The Hunger Games’, ‘Stars Wars’ og ‘Sams Bar’. Foto: Vianney Le Caer/Ritzau Scanpix

 

En stor dag på arbejde
I et billede på Instagram optræder Woody Harrelson sammen med 22-årige Dorota Vidlickova, der til dagligt arbejder i restauranten.

‘I dag havde vi det privilegium og ære for anden gang at betjene den mangedobbelte prisvindende skuespiller, økoaktivist, humanist og veganer, Woody Harrelson’, skriver de i opslaget.

Dorota Vidlickova har kun været ansat i fire måneder, og i går gik en drøm i opfyldelse. Hun var nemlig den heldige tjener, der fik lov til at servere maden for sit store idol.

– Det var virkelig fedt. Det tog mig et par sekunder, før det gik op for mig, hvem der stod foran mig. Jeg blev virkelig glad og starstrucked. Jeg beundrer ham virkelig for hans person, og hvordan han bruger sin status til at tale om plantebaseret mad og klimaforandringer, siger Dorota Vidlickova til Ekstra Bladet og fortsætter:

– Jeg spurgte, om jeg måtte tage et billede af dem. Så snakkede vi om, hvorfor han var i Danmark. De var her, fordi de var nysgerrige på landet. Både ham og hans kone var meget venlige mod mig. Det var en virkelig god oplevelse. Jeg føler mig meget heldig.

Hun afslører samtidig, at Woody bestilte to Teriyaki-wrap, der også er restaurantens favorit.

——— SPLIT ELEMENT ———

Har du lyst til at høre ALT om, hvordan ‘Bachelor’-parret har det i dag? Så lyt til den dugfriske episode af ‘Der er Brev’ lige her:Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show