Den britisk-japanske popmusiker Rina Sawayama erstatter den amerikanske rapper Jack Harlow til Roskilde Festival.

UNDERHOLDNING & RYGTER: Pelle Peter Jencel om Roskilde-aflysning: ‘En af de der bookinger, man drømmer om at lave’ | BT Musik

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Ti dage inden koncerten på årets Roskilde Festival skulle stå har rapperen Jack Harlow meldt afbud.

Og ifølge radiovært og musikekspert Pelle Peter Jencel er der god grund til at ærgre sig – både fra Roskilde Festivals og publikums side.

»Jack Harlow er en af de der bookinger, man drømmer om at lave,« konstaterer radioværten.

For den amerikanske rapper er kun blevet et endnu hottere navn det seneste stykke tid.Den britisk-japanske popmusiker Rina Sawayama erstatter den amerikanske rapper Jack Harlow til Roskilde Festival.
Foto: Jordan Strauss

Vis mere

»Da han blev offentliggjort var han et spændende nyt navn, men siden er han eksploderet i hele den vestlige verden. Så han er i mellemtiden gået hen og blevet lidt af et hovednavn. Derfor er det selvfølgelig ekstra ærgerligt, at han aflyser, for der er helt sikkert mange, der havde set frem til at holde en fest med den amerikanske rapper.«

Rent musikalsk sammenligner Pelle Peter Jencel den 24-årige Jack Harlow med »en ny Macklemore – en teknisk dygtig rapper og relativt jovial figur«.

Men desværre meldte Jack Harlow mandag ud, at han måtte aflyse sin Roskilde-koncert »grundet uforudsete omstændigheder angående optagelserne og produktionen af« genindspilningen af sportskomedien ‘White Men Can’t Jump’.

I stedet bliver han erstattet af den japansk-britiske Rina Sawayama.


Den britisk-japanske popmusiker Rina Sawayama erstatter den amerikanske rapper Jack Harlow til Roskilde Festival.


Den britisk-japanske popmusiker Rina Sawayama erstatter den amerikanske rapper Jack Harlow til Roskilde Festival.

Vis mere

»Rent genremæssigt er det ikke en erstatning, der udfylder det hul, Jack Harlow efterlader – Jack laver rapmusik og Rina Sawayama laver kæmpe popmusik,« forklarer Pelle Peter Jencel.

Men det betyder ikke, at Rina Sawayama er nogen dårlig nødløsning til 21.30-koncerten om torsdagen på Arena-scenen.

»Hun er et spændende internationalt navn på vej frem og på den måde passer hun glimrende ind i Roskilde-programmet,« lyder det fra musikeksperten.

»Så måske bliver Harlow-fansene skuffede, men Roskilde er jo også det perfekte sted at opdage noget ny musik, så jeg vil da anbefale, at man oplever hende og de andre skjulte perler i programmet!«.

Hvilke skjulte perler – og ganske tydeligt skinnende perler – der er på programmet til årets Roskilde Festival kan da også nævnes i flæng.

»Jeg elsker The Blaze, og jeg tror, de vælter Orange om kuld. Megan Thee Stallion er også en perfekt booking – et af de største og vigtigste navne lige nu. Og så tror jeg at Tobias Rahim på Arena kan blive helt Roskilde-legendarisk,« lyder det fra Pelle Peter Jencel.

Hvis man kan lide danske navne som Jada, ArtigeArdit og Joyce, tror han også, man får »en genial festival«.

»Det eneste, jeg ikke helt forstår, er, hvor The Minds Of 99 blev af.«Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show