Ifølge anklager fortsætter bikini-baben Tessie Skovly sit svindeltogt. Foto: Janus Nielsen

UNDERHOLDNING & RYGTER: Nye anklager: – Hun brugte sin graviditet til at snyde – Ekstra Bladet

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

‘Ex on the Beach’-Tessie bliver atter anklaget for bedrageri. Denne gang beskylder en lille tøjvirksomhed kendissen for at bruge sin graviditet til at svindle

Ifølge anklager fortsætter bikini-baben Tessie Skovly sit svindeltogt. Foto: Janus Nielsen

Ved du noget, kan du kontakte journalisten direkte her.

Meget tyder på, at den tidligere ‘Ex on the Beach’-deltager Tessie Skovly er på svindeltogt.

Onsdag skrev Ekstra Bladet, at den tidligere svindeldømte kendis atter bliver kædet sammen med bedrageri.

Der er tale om en mindre smykkevirksomhed, som bikini-baben efter sigende har nappet 1500 kroner fra.

Og nu ladet det til, at den er galt igen.

30-årige Michael Nedergaard ejer den lille virksomhed ‘Super-Kids’, der sælger brugt børnetøj på Instagram.

Virksomhedsejeren fortæller til Ekstra Bladet, at Tessie Skovly selv henvendte sig til ham i starten af april om et muligt samarbejde.

– Tessie skrev selv til os. Hun skrev, at hun skulle til at være førstegangsmor, og derfor var hun interesseret i et samarbejde. Det har nu vist sig, at hun brugte sin graviditet til at snyde os, fortæller Michael Nedergaard til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet …

Denne gang har 'Ex on the Beach'-Tessie angiveligt snydt for 1500 kroner. Foto: Janus Nielsen
Denne gang har ‘Ex on the Beach’-Tessie angiveligt snydt for 1500 kroner. Foto: Janus Nielsen

 

– Vi googlede hende
Ifølge Michael Nedergaard var aftalen, at Tessie Skovly skulle promovere en konkurrence, både med stories og et opslag på kendissens Instagram-profil. En ydelse, hun angiveligt blev betalt 1500 kroner for.

Men virksomhedsejeren fortæller, at den tidligere ‘Ex on the Beach’-deltager aldrig holdt sin del af aftalen.

– Der var ingen stories eller opslag af vores tøj. Hun lagde dog vores konkurrence op, men den blev fjernet fire timer senere. Det kunne vi ikke rigtig forstå.

– Vidste du, at Tessie Skovly tidligere er dømt for bedrageri, og at tusindvis af mennesker advarer mod at samarbejde med hende?

– Nej, ikke før vi indgik et samarbejde med hende. Kort efter vores aftale fortalte en veninde om hendes fortid. Vi googlede hende, og så forstod vi det hele.

Ekstra Bladet har set korrespondancen mellem Michael Nedergaard og Tessie Skovly, og ligeledes dokumentation for overførslen af de 1500 kroner.

Artiklen fortsætter under billedet …

Michael Nedergaard ville aldrig indgå et samarbejde med Tessie Skovly, hvis han kendte til hendes fortid. Privatfoto
Michael Nedergaard ville aldrig indgå et samarbejde med Tessie Skovly, hvis han kendte til hendes fortid. Privatfoto

 

Advokat på sagen
Michael Nedergaard fortæller, at den danske kendis fortsat ikke har overholdt aftalen eller tilbagebetalt pengene. Og det er han langtfra tilfreds med.

– Jeg synes, at processen med hende har været forfærdelig. Det har været stressende, for vi har brugt en hel masse energi på hende, og hun har givet os en del unødvendig stress.

Virksomhedsejeren har en stærk mistanke om, at Tessie Skovly bevidst snyder sig til kolde kontanter.

– Min værste tanke er, at hun går efter små virksomheder, der ikke har kapital til at retsforfølge hende. Det er en beskidt måde at gøre tingene på, afslutter han.

Michael Nedergaard kører nu en advokatsag mod den danske kendis, og derudover er sagen sendt videre til et inkassofirma.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Tessie Skovly, der er gået i flyverskjul.

Det er langt fra første gang, at tv-kendissen beskyldes for bedrageri.

Som Ekstra Bladet tidligere har skrevet, hev seks personer hende i retten i 2019 for svindel. Her snød Tessie Skovly blandt andet en kvinde for nogle bukser til værdi af 900 kroner.

I 2020 kunne Ekstra Bladet berette, at den tidligere ‘Ex on the beach’-deltager blev dømt for bedrageri. Hun havde blandt andet solgt designertasker, tøj og elektronik til i alt 73 personer, som dog aldrig modtog varerne. Det gav Tessie Skovly tre måneders ubetinget fængsel.

I dag er der oprettet en Facebook-gruppe ved navn ‘STOP TESSIE/SKOVLY (svindler)’, der i skrivende stund har 4000 medlemmer. Her deler medlemmerne deres nær så positive oplevelser med kendissen.Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show