Nu uddyber dansk tv-vært – Ekstra Bladet

UNDERHOLDNING & RYGTER: Nu uddyber dansk tv-vært – Ekstra Bladet

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

‘Mine bryster er ikke seksuelle. Dit blik er’.

Kender du typen, der ofte stirrer og har en seksuel tankegang, når en kvinde er topløs i det offentlige rum?

Det gør tv-vært Anna Lin, 26.

Den afgående ‘Kender Du Typen’-værtinde lagde i juli i år et billede op på Instagram af sig selv, mens hun solbadede med bare bryster i en badezone i København.

Det udnyttede hun til at sende en løftet pegefinger til alle dem, som ikke kan kigge på en topløs kvinde, uden at der er et seksuelt motiv bag. Opråbet kastede efterfølgende en hel del opmærksomhed – og flere artikler i medierne – af sig.

I dag fortæller Anna Lin til Ekstra Bladet, at hun – selv i disse MeToo-tider, hvor tingene ofte går stærkt på sociale medier, når kvinder med ben i næsen råber op – overhovedet ikke havde regnet med, at det hele ville vække så stor opsigt.

– Jeg vidste ikke, jeg tog hul på en debat. Jeg tog vitterligt bare på stranden, som jeg plejer uden en top på, og pludselig var der artikler om det, fortæller hun, da hun dukker op til The Voice ’22.

Her var hun – meget apropos – nomineret til en pris som ‘Årets forbillede’.

Artiklen fortsætter under billedet …

 

Frækt fordi det er forbudt
Anna Lin skrev følgende til sit billede, hvor hun udelukkende havde bikini-underdel på:

‘Mine bryster er ikke seksuelle. Dit blik er. Det er min krop, og du må godt kigge på den. Men alene det at den eksisterer i verden, er ikke en invitation til at seksualisere den. Bryster er kun frække, fordi de er forbudte. Hvis det var kvinders knæ, der skulle gemmes væk, ville det være top search på pornosider. Min krop er ikke seksuel. Dit blik er’.

Se opslaget her.

I dag virker skærmtrolden som en, der fortsat ikke helt forstår, hvorfor hendes opslag blev så bemærket.

– Men det blev jo nærmest en catchfrase – ‘mine bryster er ikke seksuelle – dit blik er’ – og det var var noget, som folk virkelig lagde mærke til?

– Ja. Altså, det at jeg har en krop, betyder ikke, at den er seksuel. Det er mig selv, der vælger, om den er det. Man må godt kigge på mig og synes, jeg er lækker, men det at tillægge mine bryster, at de ikke er velkomne på Instagram, eller at de er en artikel værd, det er at kigge på mig på en seksuel måde, for jeg var bare på stranden, siger Anna Lin.

Dermed giver hun en lille røffel til dem, som i sin tid beskrev solbadningen og Instagram-opslaget.

‘Overfor sine 29,3 tusinde Instagram-følgere viser hun sine smukke fortrin frem under en kølig dukkert ved badezonen ved BLOX i København’, skrev Se og Hør blandt andet under overskriften ‘DR-vært Anna Lin topløs på Instagram’.

I dag er følgertallet steget til 45.000.

– Så du har måske ikke selv oplevet den feedback, man fra afstand oplevede – at det var noget, der i de dage satte dagsordenen og blev hyldet af andre kvinder også? 

– Jo, og det gjorde mig megaglad. Det var ikke med den intention. Det er også lidt vildt, at det er en debat, for der var jo mange, der ikke var enige med mig, siger Anna Lin i dag.

Artiklen fortsætter under billedet …

Anna Lin har netop sagt op på 'Kender Du Typen' efter blot et par år som værtinde. Her flankeret af eksperterne i samme program, Flemming Møldrup og Anne Glad. Foto: Karsten Korsager/DR
Anna Lin har netop sagt op på ‘Kender Du Typen’ efter blot et par år som værtinde. Her flankeret af eksperterne i samme program, Flemming Møldrup og Anne Glad. Foto: Karsten Korsager/DR

 

Under opslaget  beviser flere – formentlig uden at tænke over det – da også lige præcis, at  Anna Lin har en pointe med sine tanker:

‘Hold kæft noget vrøvl. Bryster er seksuelle og et blik er seksuelt. Vi er seksuelle væsener’, skrev en følger blandt andet.

‘Det er meget muligt Anna Lin, men man(d) kan altså ikke lade være med at kigge efter dig, for du ser da hamrende godt ud og har de flotteste former’, bedyrede en anden.

– Det er, hvad det er, og jeg håber, de kunne høre, hvad det var, jeg mente. Selvfølgelig er kroppe også seksuelle – det handler bare om, hvornår de er det. Bare det at den (kroppen, red.) eksisterer i verden, betyder ikke, at den er seksuel hele tiden, lyder det fra Anna Lin.

Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show