'Jeg er ualmindeligt stolt over mig selv i dag, idet jeg ofte har været lige på grænsen til at opgive studiet'. skriver Pernille Nygaard bl.a. på sin Facebook. Privatfoto

UNDERHOLDNING & RYGTER: Nu er hun færdiguddannet jurist – Ekstra Bladet

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Realitydeltageren Pernille Nygaard, der for 10 år siden troede, at folk fra Norge blev kaldt ‘norskere’ og at de stadig kørte rundt i hestevogne, er nu færdig med fem års svær uddannelse og kan kalde sig cand.jur

‘Jeg er ualmindeligt stolt over mig selv i dag, idet jeg ofte har været lige på grænsen til at opgive studiet’. skriver Pernille Nygaard bl.a. på sin Facebook. Privatfoto

Hun deltog i ‘Paradise Hotel’ i 2012, hvor hun på grund af sine sprogblomster som ‘pjerserkat’ og ‘mandshumanistisk’ hurtigt blev stemplet som den nye ‘Amalie’, hvilket bestemt ikke udelukkende var ment positivt.

Pernille Nygaard fik også tilnavnet ‘Dumme Pernille’ – et øgenavn, hun havde svært ved at ryste af sig.

Selv hjalp hun nemlig ikke med at ændre folks opfattelse, da hun pludselig lagde en Facebook-video ud, hvor hun bl.a. konsekvent udtalte nordmænd som ‘norskere’ og undrende spurgte, ‘om der fandtes motorveje i Norge og Sverige’, og ‘om de mon spiste fisk’, ligesom hun mente, at de i et primitivt uland som Norge formentlig fortsat kørte rundt i hestevogne.

Nu er hun færdiguddannet jurist, efter at den 31-årige eks-realitypige i dag bestod eksamen efter fem års studeren til cand.jur på Aalborg Universitet.

”En helt vanvittig fed fornemmelse strømmer lige nu gennem min krop med blandede følelser efter 5 år på Aalborg Universitet. Jeg kan nu endelig kalde mig selv for jurist! Fra 1/7 advokatfuldmægtig, når jeg tiltræder stillingen hos forsvarsadvokat Rasmus Sølberg, hvor jeg snart skal føre mine egne sager ved landets byretter’, skriver Pernille Nygaard på sin Facebook.

Artiklen fortsætter under opslaget og videoen …

Artiklen fortsætter under videoen …

Altid meget forberedt
Men hvordan hænger det sammen, at en person, der for ganske få år siden fremstod uvidende og konfus omkring den verden, der omgiver hende, nu har landet en titel som cand.jur?

Var det hele iscenesat, eller er hun mon bare blevet klogere på rekordtid? Det taler Pernille Nygaard gerne om midt i fejringen:

– Det var nok en blanding. Jeg kunne jo godt lide at lave tv, og det skulle være sjovt. Jeg var også så ung og vidste ikke så meget, som jeg gør nu. Man kunne bilde mig hvad som helst ind dengang, siger Pernille Nygaard til Ekstra Bladet.

– Nu skal du til at føre dine egne sager ved landets byretter. Kan vi forvente sprogblomster dér også?

– Jeg har stadigvæk nogle sprogfejl af og til, men nu har jeg været til eksamen 30 gange, og jeg er altid meget mere forberedt og professionel i den slags sammenhænge. Da kan jeg godt adskille. Det er mere til fest og i privaten, jeg kan virke som om, jeg ikke har styr på ordene.

– Den video dengang, hvor du taler om ‘norskere’, samt alle de andre sammenhænge, hvor du fremstod lidt ‘småblank’, var det skuespil, eller er du bare blevet ældre og mere vis?

– Altså, jeg forstår stadig ikke, hvorfor man kalder det nordmænd og ikke norskere, når nu vi kalder det danskere og svenskere. Det var for real – det var mine tanker. Noget af det var måske lidt voldsomt, og jeg freestylede lidt den aften (hvor hun optog videoen, red.) og fik alle tankerne ud.

– Men jeg havde ikke oplevet noget – jeg havde ikke været andre steder end i Mexico på et hotel, og vidste ikke, hvordan ting fungerede eller verden så ud. På det tidspunkt var jeg ikke så belært, siger Pernille Nygaard.

Hun understreger, at hun nu HAR fundet ud af, at der også er motorveje i Sverige og Norge:

– Jeg var 20 år – men oven i hovedet var jeg ikke 20. Jeg er lidt en ‘late bloomer’. På alle områder, griner jurist Pernille Nygaard.

Pernille Nygaard efter en veloverstået eksamen. Nu kan hun kalde sig kandidat i jura - cand.jur. Privatfoto
Pernille Nygaard efter en veloverstået eksamen. Nu kan hun kalde sig kandidat i jura – cand.jur. Privatfoto

 

Pernille Nygaard sammen med advokat Rasmus Sølberg, som hun starter som fuldmægtig hos i juli. Samme Sølberg var - sammen med Pernille på sidelinjen i en slags praktik - for nylig forsvarsadvokat for Teitur Skobo i den meget omtalte voldtægtssag. Han støttede selvfølgelig op, da Pernille bestod eksamen. Privatfoto
Pernille Nygaard sammen med advokat Rasmus Sølberg, som hun starter som fuldmægtig hos i juli. Samme Sølberg var – sammen med Pernille på sidelinjen i en slags praktik – for nylig forsvarsadvokat for Teitur Skobo i den meget omtalte voldtægtssag. Han støttede selvfølgelig op, da Pernille bestod eksamen. Privatfoto

 

Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show