Babou var klar til at deltage i 'Paradise' - men hans mor sagde nej. Privatfoto

UNDERHOLDNING & RYGTER: Mor sagde nej til ‘Paradise Hotel’ – Ekstra Bladet

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

‘X Factor’-stjernen Babou havde fået vaccinerne og var klar til at tjekke ind på ‘Paradise Hotel’ tilbage i 2014, men han fik ikke lov af sin mor. En beslutning, som han takker moderen for i dag

Babou var klar til at deltage i ‘Paradise’ – men hans mor sagde nej. Privatfoto

Husker du Babou Nelson?

Tilbage i 2011 var han Danmarks helt store darling, da den fjerde sæson af ‘X-Factor’ rullede over skærmen.

Babou vandt publikum og dommernes hjerter og fik sunget sig til en tredjeplads under det store finaleshow i Parken, hvor han optrådte med den velkendte popgruppe Aqua.

Tre år senere – altså i 2014 – lavede han singlen ‘Supernova’, der faktisk bare var til ham selv – men hittet endte med at blive titelsangen til ‘Paradise Hotel’ på TV3 samme år.

Men TV3 var ikke færdige med Babou, der på daværende tidspunkt var 19 år. For sangeren fortæller til Ekstra Bladet, at TV3 ville have ham til at tjekke ind på ‘Paradise Hotel’.

– Jeg tænkte bare: ‘Helt sikkert. Det gør jeg kraftedeme bare’. Jeg tænkte ikke så meget over det og takkede ja med det samme.

Lillemor slog i bordet
Babou fortæller videre, at han skyndte sig at få de påkrævede vacciner til Mexico. Det hele skulle bare gå stærkt, for der var angiveligt lavet en aftale om, hvornår ‘X Factor’-stjernen skulle tjekke ind på ‘Paradise’.

Men Babou havde lige glemt noget af det vigtigste. Hans mor skulle have beskeden om turen til Mexico, hvilket hun langtfra var begejstret for.

– Jeg kom hjem til Aarhus og fortalte min mor, at jeg skulle tjekke ind på ‘Paradise’. Og så kan jeg huske, hun sagde: ‘Det gør du bare ikke. Det kan jeg love dig for. Det gør du bare ikke’.

Og Babou tog sin mors ord til sig, for han tjekkede ikke ind på ‘Paradise Hotel’. Selvom han gerne ville på daværende tidspunkt. 

– Jeg kan huske, at jeg blev lidt skuffet. Jeg havde set ‘Paradise’ i mange år, og jeg ville gerne tjekke ind på det tidspunkt’.

Artiklen fortsætter under billedet …

Babou takker sin mor for beslutningen i dag. Privatfoto
Babou takker sin mor for beslutningen i dag. Privatfoto

 

Kæmpe tak til mor
I dag er Babou 27 år og er netop blevet optaget på Journalisthøjskolen i Aarhus. Han har lagt drømmen om ‘Paradise Hotel’ på hylden og giver en kæmpe tak til sin mor.

– Med al respekt for ‘Paradise’ og ‘Paradise’-deltagere, så er jeg ret glad for, at det endte med, at jeg ikke var med. Det har jeg også takket min mor for.

– For ‘X Factor’-stemplet har været der i snart 12 år, og jeg ville blive ked af det, hvis jeg mistede det, lyder de afsluttende ord fra Babou.

Efter al talen om ‘Paradise Hotel’ var sangeren med til Melodi Grand Prix 2015, hvor han optrådte for over en million danskere på live-tv.

Babou endte som nummer fem ved Melodi Grand Prixet, der blev afholdt i Gigantium i Aalborg. Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show