Bro har blandt andet stået bag hits som 'Sydpå' og 'Hvor er du Bro?'. Foto: Mogens Flindt

UNDERHOLDNING & RYGTER: Millionbeløb mangler – Ekstra Bladet

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Popstjernen Bro skylder langt flere penge, end det indtil videre er lykkedes kurator at hive ind, efter han blev meldt konkurs

Bro har blandt andet stået bag hits som ‘Sydpå’ og ‘Hvor er du Bro?’. Foto: Mogens Flindt

Der ser ud til at være lang vej til gældfrihed for sangeren Kevin Andreasen, der bedst er kendt under kunstnernavnet Bro.

Tidligere i år blev han begæret personlig konkurs på grund af flere måneders manglende huslejebetalinger i slutningen af 2020, ligesom han også skyldte mindst 1,2 millioner kroner til Gældsstyrelsen på grund af manglende skattebetalinger.

Siden er dog kommet flere krav til fra folk, som mener, at Kevin Andreasen skylder dem penge. Det viser den nyeste redegørelse fra konkursboets kurator, som Ekstra Bladet har fået aktindsigt i.

Her fremgår det, at der er kommet krav på samlet 2.031.961,66 kroner.

Det er ikke muligt at se, hvem der har indgivet kravene, ligesom kurator gør det klart, at der fortsat kan komme krav i boet. Det er dog formentlig Gældsstyrelsen, der står for en stor del af millionkravet.

Mangler stadig kassen
De godt to millioner kroner ser det dog ikke ud til, at der er udsigt til at få i kassen for dem, Kevin Andreasen skylder penge.

Indtil videre har kurator formået at skrabe i alt 126.692,75 kroner sammen til gældsafvikling. Siden seneste redegørelse er det primært Kevin Andreasens status som musiker og tv-kendis, der har givet penge i kassen.

Koda og Gramex, der sørger for at sikre musikere betaling, når deres musik spilles offentligt, har indbetalt henholdsvis 1714,55 kroner og 80.886,54 kroner, fremgår det.

Ligeledes er der tikket 29.104,48 kroner ind til kurator fra et produktionsselskab. Ifølge kurator er det en del af det honorar, Kevin Andreasen har modtaget i forbindelse med sin kontrakt med produktionsselskabet.

Det fremgår ikke direkte, hvad betaling har været for, men Kevin Andreasen har kunnet opleves i sin egen tv-serie ‘Bro & Jasmin’ med sin nu ekskæreste.

Seerne kan fortsat følge livet hos Bro og Jasmin i deres realityserien på Discovery+, selvom de to ikke længere er kærester. Foto: Linda Johansen
Seerne kan fortsat følge livet hos Bro og Jasmin i deres realityserien på Discovery+, selvom de to ikke længere er kærester. Foto: Linda Johansen

Snuppede ekskærestens øreringe
Som Ekstra Bladet tidligere har beskrevet, har der været en disputs omkring et sæt øreringe, som Kevin Andreasen i tiden omkring konkursen forærede ekskæresten Jasmin.

Selv forklarede sangeren i retten, at han kun havde betalt 2000 kroner for dem, da resten var et sponsorat fra smykkeforretningen i forbindelse med tv-optagelserne. Den nye redegørelse viser, at kurator har vurderet, at de øreringe tilhørte konkursboet.

‘Konkursboet har omstødt en gave, som blev givet kort inden konkursen. Denne er blevet solgt, og salgssummen er tilgået boet,’ står der.

Det fremgår ikke, hvad øreringene er blevet solgt for, men i balancen fremgår de under posten af solgte ejendele sammen med et ur, nogle armbånd og et kamera, der i alt er solgt for 1500 kroner. Desuden har kurator som tidligere beskrevet solgt et spisebord og tv for samlet 2000 kroner.

Udover øreringene har kurator ikke fundet andre omstødelige poster, ligesom han ikke har vurderet, at Kevin Andreasen har begået noget, som politiet bør efterforske.

Ekstra Bladet har gentagne gange forsøgt at få en kommentar fra Kevin Andreasen i forbindelse med konkursen, men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Da Ekstra Bladet tidligere i år forsøgte at få en kommentar fra Kevin Andreasen, valgte han i stedet at gå på Instagram for at fortælle om konkursen.

Ifølge Kevin Andreasen var det statens skyld, at han var gået konkurs.

‘Det har været en vanskelig tid under de omfattende coronanedlukninger for mange, og jeg er en af dem, der også er blevet ramt. For jeg har ikke kunnet gøre det, jeg elsker, nemlig at spille koncerter og optræde, i næsten to år. Støttemulighederne for os selvstændige musikere har været begrænsede, og jeg er blevet afvist flere gange af Erhvervsstyrelsen’, skrev han i et opslag på Instagram, da Ekstra Bladet havde spurgt om en kommentar til konkursen.

Ekstra Bladet kunne dog kort efter fortælle, at han havde fået mindst 161.000 kroner fra statens hjælpepakker, ligesom han selv var skyld i alle de fire afvisninger, han havde fået.

Trods gentagne forsøg er det ikke lykkedes Ekstra Bladet at få kontakt til Kevin Andreasen.
Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show