Kronprins William, prins Harry og deres fætre og kusiner ankommer til Westminster Hall. Foto: Ian Vogler/Ritzau Scanpix

UNDERHOLDNING & RYGTER: Kongelige børnebørn ærer dronning Elizabeth i samlet flok – Ekstra Bladet

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

En historisk seance fandt sted lørdag aften, da dronning Elizabeths otte børnebørn var samlet i Westminster Hall i London og stod æresvagt omkring deres afdøde bedstemors kiste.

Med bøjet hoved og i stilhed ærede de den mangeårige dronning af Storbritannien og overhovedet for den kongelige familie, skriver nyhedsbureauerne Reuters og AFP.

Kong Charles’ to sønner, prins William og prins Harry, stod vagt ved hver sin ende af dronningens kiste. Begge var iklædt militæruniform.

For prins Harry var det første gang, at han bar den officielle uniform, siden han i 2020 gav afkald på sine kongelige pligter og forlod Storbritannien.

Prins Harry, der er kong Charles’ yngste søn, gjorde som ung tjeneste i det britiske militær og var to gange udsendt til Afghanistan.

Kronprins William, prins Harry og deres fætre og kusiner ankommer til Westminster Hall. Foto: Ian Vogler/Ritzau Scanpix

 

Det var hans far, der forud for seancen i Westminster Hall, havde givet prins Harry en særlig tilladelse til at trække i militæruniformen.

Det var ligeledes kong Charles, der havde taget initiativ til, at børnebørnene skulle stå æresvagt omkring kisten.

Kongehusekspert Lars Hovbakke Sørensen sætter ord på den nu afdøde monark

Dronning Elizabeth er død 96 år gammel: Sådan var hun

Foruden kong Charles’ to sønner var dronning Elizabeths kiste omgivet af Peter Phillips, Zara Tindall, prinsesse Beatrice, prinsesse Eugenie, lady Louise og James Viscount Severn.

Peter Philips og Zara Tindall er prinsesse Annes to børn. Prinsesse Beatrice og prinsesse Eugenie er døtre af prins Andrew. Og endelig er lady Louise og James Viscount Severn børn af prins Edward.

Seancen varede 15 minutter. Og da de kongelige børnebørn forlod kisten og Westminster Hall, fortsatte strømmen af besøgende gennem den storslåede sal.

Titusindvis af briter har stået i kø og trodset ventetider på op mod 25 timer for at få et glimt af dronningens kiste.

Dronning Elizabeth døde 8. september i en alder af 96 år. Hun blive begravet mandag. Hendes kiste bliver stående i Westminster Hall frem til klokken 06.30 lokal tid samme dag.

Kusinerne Zara Tindall, Louise Windsor og prinsesse Beatrice står æresvagt i Westminster Hall. Foto: Pool/Reuters
Kusinerne Zara Tindall, Louise Windsor og prinsesse Beatrice står æresvagt i Westminster Hall. Foto: Pool/Reuters

 Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show