Kong Charles fanget på video:

UNDERHOLDNING & RYGTER: Kong Charles fanget på video:

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Han skulle fylde 73 år, før han kunne kalde sig konge. Men noget tyder på, at kong Charles alligevel ikke er helt tilfreds med tilværelsen.

På flere videoer, der de seneste dage er dukket op fra officielle begivenheder, ses en tydeligt frustreret konge blive irriteret over selv de mindste ting.

Forkert dato
Under et besøg på Hillsborough Castle, kongens officielle residens i Nordirland, blev majestæten tydeligt frustreret, da det gik op for ham, at han var kommet til at skrive den forkerte dato i en gæstebog.

Han rejste sig herefter op og gav kuglepennen videre til sin hustru, Camilla:

– Åh Gud, jeg hader det her, snerrede han.

Vrissede og gik
Camilla, hvis nye titel er ‘queen consort’ eller oversat til dansk – hustru til kongen, var mindst lige så irriteret.

– Se nu, den lækker over alt, svarede hun, inden en ansat skyndte sig at gribe ind og erstatte kuglepennen.

Situationen var dog for meget for kong Charles, der forlod værelset prompte og vrissede:

– Jeg kan ikke klare den fandens ting… hver eneste åndssvage gang.

I forbindelse med dronning Elizabeths død 8. september har Storbritanniens nye konge rejst landet rundt for at hylde sin mor og hilse på sine landsmænd.

Og i den forbindelse er videoerne er dukket op.

Den første video blev optaget i forbindelse med, at Charles officielt blev udnævnt til konge og skulle underskrive nogle officielle dokumenter.

Desværre havde nogen glemt at fjerne et blækhus fra hans skrivebordet, hvilket besværliggjorde hele processen. Ved at vifte med sin højre hånd og gøre grimasser til nogle af de ansatte fik Charles dog hurtigt gjort opmærksom på, at blækhuset skulle væk… Omgående.

Krævende og temperamentsfuld
En tidligere ansat ved kongehuset fortæller ifølge nyhedsbureauet Reuters, at selvom kong Charles i mange år har været kendt for sin humor, så kan han også være ‘krævende og temperamentsfuld’.

Medie: Loyale ansatte ‘rasende og rystede’ over chok-besked

Charles’ popularitet er steget stødt, siden han blev konge, viser en ny måling foretaget af YouGov for The Times, skriver Reuters.

For seks måneder siden havde blot 31 procent af de adspurgte tiltro til, at han ville blive en god konge. Nu er tallet 63 procent.

Det er dog alligevel ikke alle, der er lige begejstrede for hverken kongen eller det britiske kongehus.

Flere anholdt
På Twitter trender hashtagget #NotMyKing (ikke min konge, red), og det er kun få dage siden, at en kvinde blev arresteret foran St. Giles’ Cathedral i Edinburgh, hvor dronningens kiste har stået.

Den 22-årige kvinde holdt et skilt med teksten ‘afskaf monarkiet’, da hun søndag blev anholdt og sigtet for gadeuorden, skriver den britiske avis Evening Standard.

Dagen efter blev en anden kvinde, der holdt et skilt med teksten ‘ikke min konge’, ført bort af politiet.

Nu melder kongehuset ud om begravelsen

Vækker harme: Disser kong Charles i vindertaleSource link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show