Heino Hansen har 5.000 kroner sat ind på armbåndet, og han er klar til at bruge. Foto: Anthon Unger

UNDERHOLDNING & RYGTER: ‘Kidnappet’ til søs – Ekstra Bladet

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Heino Hansen er mødt op på Smukfest, hvor han ikke er helt tilfreds med priserne

Heino Hansen har 5.000 kroner sat ind på armbåndet, og han er klar til at bruge. Foto: Anthon Unger

Smukfest er for alvor i gang, og overalt strømmer det ind med gæster.

På vejen fra Sølund mod Bøgescenerne drejer enkelte af dem dog til venstre. Det er her, backstagelokalerne er, og hvor kendisser nogenlunde uforstyrret kan slappe af, inden kunstnerne går på.

Her finder man navne som Don Ø, Anders ‘Anden’ Matthesen og såmænd komikeren Heino Hansen, der i et yderst farverigt outfit med smileyansigter er klar til at give den gas i baren for den nogenlunde beskedne løn, han mener at få for at optræde ved Stand-up for Skanderborg på lørdag.

– Jeg havde ikke så meget i garderoben, der passede, så jeg var lige nede i H&M og kigge. Med den løn, man får her, så var det, hvad det kunne blive til, siger komikeren med et glimt i øjet og fortsætter:

– Halvdelen af lønnen går jo til øl, som de så selv får igen. Det er smart.

– Jeg har hørt, at der er nogle kendisser, der får sådan et carte blanche-armbånd, så de bare kan give den gas i baren. Har du sådan et?

– Det må du snakke med nogle andre om. 5.000 kroner her. Og det er ikke carte blanche, når man er fra Næstved, kan jeg fortælle dig. Slet ikke med de priser, de tager her.

Heino Hansen har prøvet sin del af festivaler, og da Ekstra Bladet spørger, om han har en sjov historie, han vil dele, finder han en frem fra karrierens spæde start på Smukfest, der dengang hed Skanderborg Festival.

– Jeg har en fra en Skanderborg, da jeg arbejdede på The Voice. Der havde jeg et bryllupsjob i Hobro-agtigt, så jeg var med toget derop og tilbage. Da jeg kom tilbage, var der mørkt, og jeg fór vild. Jeg var broke og faret vild, så jeg endte på den anden side af søen, fortæller han.

Derfra tog aftenen en uventet uhyggelig drejning.

– På den anden side af søen var der en eller anden privat mand, der tilbød at sejle mig over søen for et beløb. Da vi så er halvvejs, siger han: ‘Det bliver 2.000 kroner i stedet for’. Jeg siger: ‘Det kan du ikke mene’, og så svarer han: ‘Ellers sejler jeg dig langt væk’.

– Jeg nåede lige at gå i panik, men så jokede han, det var åbenbart hans humor. Jeg nåede lige at tro, at jeg var taget som gidsel på en jysk sø. Jeg ved ikke, om det er sjovt, men det er nok årsagen til, at jeg har fået angst, griner han.

Skal hygge sig
Hans forventninger til festivalen er simple. Han skal slappe af og nyde den. Kedeligt, men godt.

– Forventningen er, at hvilepulsen falder med en 5-10 stykker. Jeg skal gøre mig klar til næste omgang karriere, så det handler bare om at hygge sig og rigtig være på festival.

– Hvis man skal være lidt flabet over for din karriere, så går du fra ‘Heino i Hegnet’ til et onemanshow. Hvad bliver det næste, skal du til at sidde i en sofa?

– Hvis man følger skalaen for komikere, så hedder den jo revy og så pension, ikk’. Så jeg håber, at der er et trin mere. Det er halvanden måned siden, at jeg blev færdig med mit onemanshow, det var 141 shows, så man har også brug for ikke lige at lave noget, smiler han og siger:

– Men nu skal jeg lave otte minutter på lørdag. Det virker overskueligt.

Blandt de kunstnere, Heino Hansen ser mest frem til, er Østkyst Hustlers, Cheff Records og lignende danske ting.

– Og så gad jeg godt at se Magtens Korridorer, men det er på søndag, og der er jeg taget hjem. Jeg overvejer lidt at tage tilbage for at se dem, slutter han.Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show