Todd og Julie Chrisley er bedst kendt fra realityserien 'Chrisley Knows Best'. Foto: Jordan Strauss/Ritzau Scanpix

UNDERHOLDNING & RYGTER: Kendispar dømt for svindel: Knust – Ekstra Bladet

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Todd og Julie Chrisley risikerer 30 års fængsel efter en dom for svindel, og nu åbner førstnævnte en smule op

Todd og Julie Chrisley er bedst kendt fra realityserien ‘Chrisley Knows Best’. Foto: Jordan Strauss/Ritzau Scanpix

En jury fandt tidligere på måneden de amerikanske tv-stjerner Todd og Julie Chrisley skyldige i svindel i millionklassen samt skatteunddragelse.

Ægteparret er kendte fra realityserien ‘Chrisley Knows Best’, som handler om dem selv, og som har kørt i ti sæsoner. Her har de i årevis vist en overdådig livsstil, men nu står det altså klart, at de tilsyneladende har svindlet sig til en stor del af pengene. Det mente juryen i hvert fald.

Indtil nu har parret forholdt sig tavse, men nu åbner Todd Chrisley en smule op.

– Jeg ved, at I alle gerne vil vide hver eneste detalje omkring, hvad der foregår i vores liv, men jeg vil bede jer alle om at respektere, at vi ikke må tale om det på nuværende tidspunkt. Der kommer et tidspunkt, hvor vi vil tale om det hele, siger han ifølge Deadline i parrets podcast, ‘Chrisley Confessions’.

Men mens han ikke vil – eller må – tale om selve sagen, sætter han nogle ord på, hvordan han parret har det.

– Vi vil gerne fortælle alle her i dag, at det er en meget trist og hjerteknusende tid for vores familie lige nu. Men vi holder fast i vores tro, og vi stoler på, at Gud vil gøre, hvad han er bedst til. For Gud skaber mirakler, lyder det fra Todd Chrisley.

Dømt for svindel
Parret er dømt for at have forfalsket en række dokumenter og kontoudtog og fået det til at fremstå som om, at de havde flere penge, end de i virkeligheden havde. De forfalskede dokumenter brugte de så til at få banker til at godkende store lån på millioner af dollars, som de brugte til at opretholde deres luksuriøse livsstil.

De har ligeledes begået skatteunddragelse i deres fælles firma, 7C’s Productions, i flere år. Det fik de hjælp til af revisoren, hvorfor han altså også er dømt. Da skattemyndighederne slog ned på de manglende skatteindbetalinger, forfalskede Julie Chrisley dokumenter, så det fremstod som om, at firmaet slet ikke tjente penge.

Desuden er de dømt for at have brugt de falske kontoudtog til at leje et hus i Californien, hvor de efter et par måneder bare stoppede med at betale huslejen.

Det er ikke første gang, at Todd Chrisleys privatøkonomi er genstand for mediernes – og myndighedernes – opmærksomhed.

I 2012 erklærede han sig ifølge Forbes personligt konkurs med en formue på 30 millioner kroner og en gæld på 353 millioner kroner.

Alligevel fortsatte familien med at bruge masser af penge i den efterfølgende periode, hvilket fik myndighederne til at kigge nærmere på konkursen og efterforske, om Todd Chrisley havde gemt penge i forbindelse med konkursen.

Hans advokat afviste ifølge Forbes anklagerne, og i 2015 indgik Chrisley ifølge Forbes forlig med de amerikanske myndigheder.


Parret afventer stadig, hvilken straf de får. Det skal afgøres i retten 6. oktober, hvor de risikerer op til 30 års fængsel for svindlen.

De har betalt kaution og slipper indtil da for fængsel. De er dog i husarrest, skriver Deadline.

Parret har tidligere meldt ud via deres advokat, at de anker dommen.Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show