Sara Maria Franch-Mærkedahl vandt kort før sin skilsmisse 'Vild med dans'. Foto: Emil Agerskov

UNDERHOLDNING & RYGTER: Kan ikke tilgive sig selv – Ekstra Bladet

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Der er stadig ting fra tv-værten Sara Maria Franch-Mærkedahls syv år gamle skilsmisse, der plager hende

Sara Maria Franch-Mærkedahl vandt kort før sin skilsmisse ‘Vild med dans’. Foto: Emil Agerskov

For syv år siden brast drømmen.

Sara Maria Franch-Mærkedahl troede fuldt og fast på, at hun skulle lege far, mor og børn i sin lille kernefamilie for evigt.

Men sådan gik det ikke.

I et nyt interview med ugebladet Hendes Verden fortæller den 42-årige vejrvært, at det stadig kan give hende tårer i øjnene, når hun taler om bruddet med sin eksmand, som hun har to døtre med.

Sara Maria Franch-Mærkedahl var fuldstændig overbevist om, at de havde valgt hinanden og deres familie for altid. Tanken om, at det ikke skulle være dem, havde ikke så meget som strejfet hende.

Det er især ansvaret for parrets døtre, der er i dag er 10 og 13 år, der vejede tungt på vejrværtens skuldre, da beslutningen om skilsmisse var truffet.

‘Vild med dans’ kan koste forholdet

– Vi er gode venner i dag, men selv om skilsmissen var det rigtige valg, slog det benene væk under mig. Jeg følte virkelig, jeg var hende, der kunne få et ægteskab til at fungere, til døden ville skille os, og det var et kæmpe nederlag at sætte mine børn i den situation, at de hver dag skulle savne en af os. Det har jeg stadig svært ved at tilgive mig selv, fortæller Sara Maria Franch-Mærkedahl til ugebladet.

I dag kan hun godt se, at hun og eksmanden var vokset fra hinanden, og rent kærlighedsmæssigt er TV 2-værten videre.

I en periode var hun kæreste med dessertkokken Morten Heiberg, men i dag danner Sara Maria Franch-Mærkedah par med den 55-årige skuespiller Nicolaj Kopernikus.

Vejrværten er i dag kæreste med skuespilleren Nicolaj Kopernikus. Foto: Emil Agerskov
Vejrværten er i dag kæreste med skuespilleren Nicolaj Kopernikus. Foto: Emil Agerskov

Parret har været meget privat om, hvordan de mødtes, men til Hendes Verden fortæller hun, at deres veje havde krydset hinanden flere gange, inden lynet slog ned under en podcastproduktion.

Står frem: Vi er kæresterSource link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show