Hjalmer skyndte sig hjem til mor inden festival: 'Det var skønt' | BT Musik

UNDERHOLDNING & RYGTER: Hjalmer skyndte sig hjem til mor inden festival: ‘Det var skønt’ | BT Musik

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel


Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Hjalmer er flyvende efter en forrygende start på festivalsæsonen, hvor han og bandet er blevet mødt af og badet i ren kærlighed.

Men der er én grund til, at han er særligt oplagt til sin første koncert på Tinderbox, hvor han torsdag aften optræder på teltscenen klokken 19.45.

»Jeg overnattede hos min mor i går. Jeg havde fri fra i går eftermiddags, og så skyndte jeg mig at tage et tog til Odense for lige at være hjemme en dag,« siger han storsmilende til B.T. inden koncerten.

Han og bandet har haft et ualmindeligt travlt forår med en vellykket tour rundt i landet, inden de længe ventede festivaler igen var tilbage.

»Der er knald på lige nu. Jeg har lige udgivet et nyt album for to uger siden, og vi spillede forårstour, som gik direkte over i sommertur, så jeg har ikke rigtig været så meget hjemme,« siger Hjalmer.

Derfor var dagen med mor hjemme i Odense værdsat inden den store Tinderbox-debut.

»I går lå jeg bare hjemme med min mor på sofaen og så Stranger Things, og det var bare helt perfekt. Det var skønt,« siger han og fortsætter:

»Det gør en meget klar til den energiudladning, man skal lave i dag.«

Selvom det er hans første koncert på Tinderbox, repræsenterer Odense-festivalen en form for hjemmebane. Blandt andet fordi både venner, kæreste, familie og svigerforældre kommer til at stå blandt publikum, når Hjalmer går på scenen.

»Der er rigtig mange af de gode mennesker i mit liv her i dag, og det gør mig ekstra nervøs, fordi de kender mig så godt. Så jeg kan ikke – i gåseøjne – rigtig snyde dem, de kan se lige igennem mig.«

Men nervøsiteten og det indre pres på grund af de kendte ansigter i publikum, er dog ikke noget, der slår ham ud af kurs.

Han føler sig klar.

»Der mange, der helst stadig skal synes, jeg er dygtig,« griner han.

Efter koncerten skal Hjalmer stifte bekendtskab med Tinderbox fra festivalpladsen, hvor han blandt andet skal feste med nogle af de venner, han har kendt siden gymnasietiden og plejer at tage til festival med.

»Vi skal spille igen allerede lørdag, så jeg kører med hjem med bandbussen i aften. Også fordi mig og drengene skal være stive og forhåbentlig fejre en stor aften i Odense.«Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show