Angelina Jolie besøgte lørdag togstationen i Lviv, hvor folk har søgt tilflugt. Foto: Ukrzaliznytsia/Ritzau Scanpix

UNDERHOLDNING & RYGTER: Hastet i sikkerhed under Ukraine-besøg – Ekstra Bladet

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Angelina Jolie er i øjeblikket i Ukraine, hvor varslingssirener pludselig gik i gang

Angelina Jolie besøgte lørdag togstationen i Lviv, hvor folk har søgt tilflugt. Foto: Ukrzaliznytsia/Ritzau Scanpix

Der ventede for nylig en række ukrainere et overraskende syn, da skuespilleren Angelina Jolie pludselig stod midt i en café i byen Lviv.

Verdensstjernen er rejst til det krighærgede land for at hilse på en række børn, der har været påvirket af krigen, samt besøge hospitaler og lokale organisationer i området.

Lørdag gik turen til byens station for at møde en række mennesker, der er blevet sendt på flugt fra deres hjem. Her fik Angelina Jolie, der er specialudsendt af FN’s flygtningeorganisation, en snak med en række børn på stationen.

– De må være i chok. Jeg ved, hvordan traumer påvirker børn, og jeg ved, hvor helende det er for dem at have en, der viser, hvor meget de betyder, og hvor meget deres stemme betyder, lød det ifølge Reuters fra Angelina Jolie.

Hastet væk
Besøget fik dog en brat afslutning, da varslingssirener pludselig lød. Det skriver Reuters og Metro, der også har en video af situationen.

Her hører man sirenerne i baggrunden, mens skuespilleren omringet af sit følge bliver hastet væk fra området og ind i en bil for at blive kørt i sikkerhed.

Angelina Jolie og resten af flokken går med hastige skridt, men skuespilleren bevarer alligevel roen og får vinket til kameraet og ytret, at hun er okay, inden hun hopper ind i bilen.

I sidste måned var Angelina Jolie i rollen som FN-specialudsendt en tur i Yemen, hvor millioner af mennesker også er blevet sendt væk fra deres hjem på grund af krig.

Det vides ikke, hvor længe hun skal opholde sig i Ukraine.Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show