Belo har både modtaget had og støtte for sin deltagelse i 'Paradise'. Foto: Viaplay Group

UNDERHOLDNING & RYGTER: Folk skriver, jeg har solgt sjælen – Ekstra Bladet

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Belo er med i anden sæson af ‘Paradise’. Og han har modtaget massevis af hadske beskeder for sin deltagelse i realityprogrammet

Belo har både modtaget had og støtte for sin deltagelse i ‘Paradise’. Foto: Viaplay Group

21-årige Belo fra Nørrebro er med i den igangværende sæson af realityprogrammet ‘Paradise’. Men det er ikke alle, som er begejstrede for at se ham på skærmen.

– Folk skriver til mig, at jeg har solgt sjælen. At jeg er vantro, og at jeg bare er en idiot, fortæller Belo til Ekstra Bladet.

Belo er muslim og kommer fra et arabisk hjem, hvor det ifølge ham er et kæmpe tabu i hans kultur at være med i realityprogrammer med fest og alkohol. 21-årige Belo havde dog ikke meldt sig til ‘Paradise’ for fest og farver eller alkoholen.

Til dagligt arbejder han nemlig som frisør hos salonen Kasa og står derudover for SoMe-projekter samt marketingsplaner for salonen. Og en deltagelse i ‘Paradise’ kunne derfor hjælpe ham.

– Jeg skulle åbne en forretning ude på Vesterbrogade og tænkte, at min deltagelse i ‘Paradise’ kunne hjælpe med promovering. Jeg ved også, at jeg er meget underholdende til dagligt, så jeg troede bare, at jeg kunne få rigtig meget ud af det.

Nye mennesker, nye oplevelser
Derfor rejste Belo til Mexico for at få promoveret sin virksomhed, få nogle nye oplevelser samt at forsøge at bryde tabu og fordomme, der er i hans kultur.

– Det var jo et kæmpe tabu for mig at være med i ‘Paradise’. På grund af alkohol og fester. Det er i hvert fald et kæmpe tabu i den arabiske verden at se ens søn være på tv, hvor der er alkohol og fester.

– Man har jo altid set programmet med kammeraterne, siden man var ville. Og de har faktisk alle sammen sagt, at hvis der ikke være kamera på, havde de også meldt sig til.

Belo påpeger den igangværende sæson af ‘Paradise’ som speciel, og hvor han selv har brudt flere fordomme.

– I denne her sæson er der jo homoseksuelle og transseksuelle med i programmet. Der er måske mange, der ligner mig, der er bange for det og har en hel masse fordomme om sådan nogle mennesker.

– Jeg havde selv mange fordomme om dem, men efter ‘Paradise’ fandt jeg ud af, at de bare er helt almindelige mennesker med forskellige personligheder.

Artiklen fortsætter under billedet …

Belo har været glad for sin deltagelse i programmet. Foto: Viaplay Group
Belo har været glad for sin deltagelse i programmet. Foto: Viaplay Group

 

Repræsentant fra Nørrebro
Trods de mange hadske beskeder fortæller Belo, at han også har modtaget beskeder med støtte fra massevis af mennesker. Derudover siger Belo, at hans familie har støttet ham, siden han rejste ned for at være med i programmet.

Og rejsen til Mexico blev med et kæmpe ansvar.

– Min mor sagde, at jeg ikke kun repræsenterede mig selv dernede. Men også andre brunhårede gutter fra Nørrebro. Der fik jeg et lille chok. For det var jo et kæmpe ansvar at repræsentere så mange mennesker, der ligner mig.

Hvordan synes du så, at du har repræsenteret drengene fra Nørrebro?

– Rigtig, rigtig godt. Jeg har været åbensindet og har turdet at lære fra mig. Jeg har turdet at tage til mig også. Og så har jeg brudt en hel masse fordomme. Jeg føler i hvert fald, at jeg har været god til at bryde en hel del fordomme, lyder de afsluttende ord fra Belo.

——— SPLIT ELEMENT ———

For få år siden blev du forgyldt som realitydeltager, når du ankom på natklubberne. I dag er billedet helt anderledes, fortæller danske realitydeltagere. Er tiden som realitystjerne forbi? Læs mere her.Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show