Mia Wagner fortæller ærligt om både sin tro og tiden omkring sin skilsmise. Foto: Tariq Mikkel Khan

UNDERHOLDNING & RYGTER: Er flyttet fra kæresten – Ekstra Bladet

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

DR-løve Mia Wagner bor nu alene med sine to døtre

Mia Wagner fortæller ærligt om både sin tro og tiden omkring sin skilsmise. Foto: Tariq Mikkel Khan

Investor, iværksætter og tv-kendis Mia Wagner, der er kendt fra DR-programmet ‘Løvens hule’, bor ikke længere sammen med erhvervsmand Jeppe Christiansen, som hun sidste år bekræftede, at hun var blevet kæreste med.

Det fremgår af et interview i ugens Alt for damerne, hvor Mia Wagner både fortæller om sit forhold til Gud og kirken, som hun ofte besøger.

Hun fortæller dog også om den udvikling, hun har gennemgået siden den svære tid for få år siden, hvor hun både blev skilt og forlod posten som administrerende direktør for familieforetagendet Freeway-koncernen.

Mia Wagner lader forstå, at det var en tid i hendes liv, der var præget af en stor følelse af skyld, både over for familien, men i særdeleshed over for hendes børn.

– Efter min skilsmisse havde jeg forsøgt at lave en bonusfamilie med min nye kæreste og hans børn, fordi jeg havde et standardbillede af, at en familie består af en mand, en dame, nogle børn og et hus. Hvis jeg ikke kunne levere den pakke, var jeg simpelthen ikke en ordentlig mor, siger hun i interviewet og fortsætter:

– Meget sent gik det dog op for mig, at mine børn ikke trivedes i det. Det, at jeg havde taget mine børn igennem min forståelse af ‘en rigtig familie’ og derefter at skulle flytte dem igen, gjorde, at jeg følte, at jeg havde fejlet som mor.

Hun forklarer videre til Alt for damerne, at hun og hendes to døtre nu er flyttet for sig selv, og at det er ‘det bedste, hun har gjort’.

En skuffelse
Mia Wagner og kæresten Anders blev i 2019 skilt efter fire år sammen. Dengang udtalte hun, at det ikke var muligt at pege på en enkelt årsag til bruddet.

– Intet menneske er en ø. Det er et kompliceret puslespil at skabe en god bonusfamilie, lige som så mange andre har vi måttet indse, at det var for svært, sagde hun til avisen.dk.

Efter bruddet fandt Mia Wagner og erhvervsmanden Jeppe Christiansen kærligheden i hinanden, men ifølge Alt for damerne bor de to altså ikke længere sammen.

Af faktaboksen i magasinet fremgår det desuden, at Mia Wagner er single.

Ekstra Bladet har siden torsdag forsøgt at få en kommentar fra Mia Wagner til interviewet i Alt for damerne, men hun er ikke vendt retur på vores henvendelse.Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show