Katerina Pitzner har selv gået på Herlufsholm Kostskole, og hun er rystet over de mange historier, der er kommet frem. Foto: Tariq Mikkel Khan

UNDERHOLDNING & RYGTER: Efter Herlufsholm-dokumentar: – Grusomt og dybt tragisk – Ekstra Bladet

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Katerina Pitzner er tidligere elev på Herlufsholm Kostskole og kan nikke genkendende til den barske tone, der er på skolen

Katerina Pitzner har selv gået på Herlufsholm Kostskole, og hun er rystet over de mange historier, der er kommet frem. Foto: Tariq Mikkel Khan

TV 2-dokumentaren ‘Herlufsholms hemmeligheder’ kunne torsdag aften afsløre mobning, vold og seksuelle krænkelse på Herlufsholm Kostskole. i Næstved.

Skolens store problemer med sadistisk kultur har kastet flere reaktioner af sig. Tidligere elever som Peter Reichardt og Kristian von Hornsleth har udtalt sig om kulturen på skolen.

Og nu reagerer flere tidligere elever.

Diamantforhandleren Katerina Pitzner har sammen med sine to brødre selv været elev på skolen, og flere af hendes børn har også haft deres skolegang der.

Det gør ondt
Til Ekstra Bladet fortæller Katerina Pitzner, at det gør hende ondt at se dokumentaren om hendes gamle skole.

‘Det er ingen hemmelighed, at der altid har hersket en ‘survival of the fittest-kultur’ dernede, for det kan være særlig hårdt for børn at være væk hjemmefra i en ung alder i lang tid, hvis man ikke trives’, skriver Katerina Pitzner i en sms til Ekstra Bladet.

‘To af mine brødre gik der i otte år, og jeg selv elskede mine år dernede, der for mig var et trygt hjem i tre år. Jeg ved, at der til tider var en barsk tone, men at den er udviklet til en grusom krænkerkultur, er rystende og dybt tragisk’, fortsætter hun.

Elvira Pitzner gik på Herlufsholm Kostskole i sensommeren 2014, hvor hun i 1.g stak af.

Hun var 17 år gammel, da hun stak af fra skolen og blev efterlyst. Det skabte overskrifter i hele landet, og Elivra Pitzner blev landskendt som den forsvundne rigsmandsdatter.

I dag er hun selvstændig og har sit eget program ‘Bare Elvira’ og ‘Diamantfamilien’ sammen med sin familie.

Foto: Per Lange
Foto: Per Lange

Det skal stoppes
Katerina Pitzner lægger ikke skjul på, at hun er ked af at høre, hvad de mange børn har oplevet på skolen, og håber på, at der bliver sat en stopper for det.

‘Jeg føler med de stakkels børn og unge mennesker, der har været udsat for de rædsler, der omtales i dokumentaren. Stor respekt for, at de står frem. Det skal stoppes lige NU’, skriver hun.

Nu vil rektor Mikkel Kjellberg ændre forholdene på skolen. Foto: Mikael Ib Hansen/TV 2
Nu vil rektor Mikkel Kjellberg ændre forholdene på skolen. Foto: Mikael Ib Hansen/TV 2

 

I kølvandet på dokumentaren har rektor Mikkel Kjellberg på Herlufsholm fortalt, at han vil afskaffe eller ændre ‘usunde’ traditioner.

Det siger han til DR Sjælland fredag morgen.

– Jeg starter allerede i dag en proces med eleverne med henblik på, at vi skal afskaffe og ændre alle traditioner, der har en flig af usund kultur i sig, siger Mikkel Kjellberg fredag.

Hans udmelding kommer efter den TV 2-dokumentar, hvor omkring 50 tidligere elever fortæller om kultur med vold, mobning og krænkelser.

Dokumentaren blev sendt torsdag.

Rektor Mikkel Kjellberg har ellers gentagne gange afvist, at skolen skulle have et problem med den generelle kultur.

——— SPLIT ELEMENT ———

Kritikerne lægger ikke fingrene imellem, når de skal beskrive kostskolen med en række kongelige og kendte elever gennem tiden. Det kan du læse meget mere om her.

——— SPLIT ELEMENT ———

Ekstra Bladet var torsdag på gaden for at høre Herlufsholms naboer i Næstved, hvad de tænker om dokumentarens afsløringer.Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show