Frank og Casper.

UNDERHOLDNING & RYGTER: Casper og Frank klar med ny sæson af ‘Klovn’: Overraskende sendetidspunkt | BT Film, TV og Streaming

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Casper Christensen og Frank Hvam skal være TV 2’s store trækplaster i sommerferien.

Det kom allerede frem sidste sommer, at man var i gang med at lave en ny sæson af ‘Klovn’. Nu afslører TV 2, at sæson ni, der består af otte afsnit, får premiere den 17. juli.

»Det er en god sæson. Det har været en næsten barnlig glæde at lave de to seneste sæsoner. Måske er det de to bedste sæsoner nogensinde. Det siger vi hver gang, men denne gang, mener vi det,« lyder det i en pressemeddelelse fra Casper Christensen og Frank Hvam, hvor det tilføjes, at udtalelsen falder med et ‘skævt smil’.

Hvor ‘Klovn’-serien begyndte tilbage i 2005 på nichekanalen TV 2 Zulu, placerede man i 2018 den store ‘comeback’-sæson syv på hovedkanalen TV 2 til det helt brede publikum.Frank og Casper.
Foto: Per Arnesen / TV2

Vis mere

Siden rykkede man sidste år sæson otte over på TV 2 Play, og igen i år kan man i første omgang kun se den nye sæson ni eksklusivt på tv-stationens streamingkanal.

B.T. har spurgt TV 2, hvorfor man har valgt at lægge en populær tv-serie midt i juli, hvor der normalt ikke optræder så meget nyt tv-indhold.

»Historisk har man prioriteret nye programmer i sæsoner, hvor seerne sidder hjemme i stuerne,« medgiver plan- og publiceringschef, Mette Rysø Johansen.

»Men med Play ser vi også et stort behov for kvalitetsindhold i ferierne. Play skal også være til alle, der holder ferie og eksempelvis gerne vil underholdes fra sommerhuset eller feriedestinationen i Europa,« udtaler hun videre.


Frank og Casper.


Frank og Casper.
Foto: Per Arnesen / TV2

Vis mere

Hun påpeger, at de sidste år – netop med stor succes – havde premiere på ottende sæson midt i juni.

»I år forventer vi, at vi får en masse glade kunder i forbindelse med en stor sportssommer, og derfor vil vi gerne kunne tilbyde dem noget attraktivt, så PLAY også føles relevant for dem, når sporten er slut,« lyder det videre fra Mette Rysø Johansen, der tilføjer, at de senere vil sende den nye ‘Klovn’-sæson på ‘flow-tv’ til efteråret.

Som altid har Casper Christensen og Frank Hvam givet den nye sæson en overskrift. I år er titlen ‘Senfølger’, der ikke henviser til corona-senfølger, men til de senfølger Franks dumme beslutninger medfører.

Af kendte gæstestjerner optræder i den nye sæson navne som Magnus Millang, Eske Willerslev, Bjarne Corydon, Anders Breinholt, Simon Kvamm og Sofie Linde.

Se en trailer for sæson ni øverst i artiklen.

 Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show