Jes Dorph-Petersen og de øvrige deltagere har hidtil ikke fortalt den virkelige årsag til, hvorfor de spiste middag tidligere på året, men nu åbner den tidligere nyhedsvært m.m. lidt op. Foto: Marie Ravn

UNDERHOLDNING & RYGTER: Åbner op om omtalt herrefrokost – Ekstra Bladet

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Det vakte opsigt da Jes Dorph-Petersen, Peter Aalbæk, Frank Jensen, Jeppe Brixvold og Naser Khader var ude at spise sammen. Nu fortæller Jes Dorph, hvad de snakkede om

Jes Dorph-Petersen og de øvrige deltagere har hidtil ikke fortalt den virkelige årsag til, hvorfor de spiste middag tidligere på året, men nu åbner den tidligere nyhedsvært m.m. lidt op. Foto: Marie Ravn

Der var mange ubesvarede spørgsmål, da et billede af et spektakulært selskab blev postet på Twitter i februar måned.

På billedet var Jes Dorph-Petersen, Peter Aalbæk, Frank Jensen, Jeppe Brixvold og Naser Khader samlet til en middag.

Det vakte opsigt, for de fem mænd har én ting til fælles: på den ene eller den anden måde har de alle været i en mediestorm i forbindelse med MeToo-bevægelsen.

Hvad lavede de mon på samme sted?

Artiklen fortsætter under billedet …

Billedet fra den omtalte frokost. Foto: Twitter
Billedet fra den omtalte frokost. Foto: Twitter

Aalbæk arrangerede
Dengang ville den ene af deltagerne, Jes Dorph-Petersen, ikke tale om, hvorfor de mødtes. Men i 24-syv podcasten ‘Tsunami‘ åbner han nu op om emnet.

Dorph fortæller, at det var deres forskellige mediestorme, der lå til grund for frokosten, og at det var Peter Aalbæk, som havde arrangeret den, fordi han gerne ville tale med mænd, der havde været ‘udstillet eller omtalt offentligt for krænkelsessager’.

Ifølge Jes Dorph var Aalbæk særligt interesseret i at tale om, hvilke konsekvenser det havde haft for deltagerne, at de har befundet sig i MeToo-mediemøllen, og han omtaler det samtidig som ‘helt fair’, at mødet fandt sted.

– Vi snakkede sgu da om, hvordan det er at få sit liv vendt på hovedet, og det var faktisk en god snak, siger Jes Dorph-Petersen i podcasten.

Han holder dog samtidig fast i, at han – før han mødte op til frokosten – ikke vidste, hvem der ville være til stede. Det samme sagde han tilbage i februar.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Jes Dorph-Petersen, som ikke har lyst til at uddybe, hvad han fortæller i ‘Tsunami’.

Et Brassband
Da Ekstra Bladet i februar rakte ud til Peter Aalbæk, fortalte han ellers på vanlig humoristisk facon, at frokosten havde et helt andet formål, nemlig hans længerevarende lyst til at skabe et band.

– Jeg har længe haft lyst til at lave et brassband. Derfor søgte jeg blandt dem, jeg kender, for at høre om der var nogen, der havde lyst til at efterleve den lille ambition. Men det er ikke professionelt, for det handler om, hvem der har lyst til at komme i gang med at spille valdhorn, eller hvad fanden man måtte synes var sjovt af instrument, sagde han i sjov til Ekstra Bladet.

Naser Khader

– DR kunne i sommeren 2021 berette om fem sager med kvinder, der anklagede Khader for seksuelle krænkelser gennem to årtier.

– Blandt andet skulle han have forsøgt at tiltvinge en af kvinderne til samleje.

– Det Konservative Folkeparti igangsatte en advokatundersøgelse.

– 18. august valgt Khader at forlade partiet.

Jes Dorph-Petersen

– Dorph blev fyret fra ‘Go’ aften Live’ i januar 2021.

– I en advokatundersøgelse blev Dorph anklaget for grænseoverskridende adfærd og for at have begået overgreb på praktikanter på TV 2.

– Dorph gik selv til medierne og fortalte sin side af historien. Sagen bragte stor omtale, og der blev blandt andet lavet en stor Facebook-gruppe til støtte for Jes Dorph.

– I december 2021 kom dokumentaren ‘Metoo: Sexisme bag skærmen’, som igen tog fat i krænkelserne.

– Her fortæller en tidligere praktikant om en angivelig tidligere voldtægt. Flere anklager rettes mod Dorph i dokumentaren.

Frank Jensen

– Frank Jensen var overborgmester i København fra 2010 til 2020, hvor han måtte trække sig efter flere anklager om seksuelle krænkelser.

– Han var næstformand i Socialdemokratiet fra 2012 til 2020.

– Han skulle angiveligt have krænket flere kvinder til en julefrokost i 2011.

– Anette Heick kan blandt andet berette om, at Frank Jensen angiveligt skulle have slikket hende i øret til et arrangement.

Peter Aalbæk

– Flere kvinder stod frem i 2018 og fortalte om en krænkelseskultur på Zentropa under Peter Aalbæk, hvilket fik Arbejdstilsynet til at gå ind i sagen.

– Da de ikke fandt anledning til problemer vendte ‘Ålen’ tilbage til filmselskabet og genoptog det arbejde, han suspenderede sig selv fra som følge af MeToo-bølgen.

– Formand for Danske Filmkritikere og filmanmelder hos Jyllands-Posten Nanna Frank Rasmussen stod også frem og fortalte, hvordan Peter Aalbæk havde gramset på hende og klasket hende i numsen under filmfestivalen i Berlin. Aalbæk selv husker ikke episoden, men kalder den ‘plausibel’.

Jeppe Brixvold

Blev fyret som rektor på Forfatterskolen i 2018 grundet ‘alvorlig overtrædelse af adfærdsreglerne på skolen’.

– Han blev fyret, samtidig med at skolens bestyrelse valgte at igangsætte en advokatundersøgelse, fordi 55 forfattere i et brev opfordrede til at iværksætte en undersøgelse på baggrund af rygter om krænkelse og sexchikane
Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show