Rasmus Brohave har været vært på 'Danmark har talent' og prisuddelingen 'Guldtuben', men det er hans YouTube-kanal, der har gjort ham kendt.

UNDERHOLDNING & RYGTER: 24-årige Rasmus Brohaves millionsalg – rykker til udlandet og hjem igen: ‘Der starter et nyt kapitel, som jeg glæder mig til’ | BT Navne

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Rasmus Brohave har rigeligt at glæde sig over for tiden.

For det første har han lige solgt sit store enderækkehus ved Valdemars Slot på Tåsinge – og tjent ganske godt på salget af de 103 kvadratmeter, som han og ekskæresten, Maya Alberg Mikkelsen, de sidste tre år har kaldt deres hjem.

»Jeg fik faktisk overpris. Så det er dejligt. Jeg solgte det for 2.451.000 kroner,« fortæller Rasmus Brohave, da B.T. spørger ind til hussalget under pressedagen på hans nye Kanal 5-program ‘Jaget Vildt’.

Med de 56.000 kroner over salgsprisen, kan den 24-årige youtuber stikke en halv million – eller helt præcist 501.000 kroner – i lommen fra hussalget.

Men der er flere grunde til, at Rasmus Brohave går og smiler for tiden.

Når overdragelsen af huset er klaret den 1. november, drager han ud på et nyt eventyr.

»Jeg tager til New Zealand i to måneder sammen med en kammerat, og så skal jeg bare producere en masse indhold til YouTube og til Instagram og hvad der ellers er,« forklarer den tidligere tv-vært.

»Det er sgu rigtig, rigtig godt, der starter sådan et nyt kapitel her, som jeg glæder mig til.«

Der er dog lige én ting, han mangler at få afklaret inden den store udlandsrejse.

For Rasmus Brohave vil gerne bo i København, når han igen lander hjemme i Danmark.

»Jeg har ikke fundet noget endnu, men jeg har jo et stort netværk og har også rakt ud til en masse af de rigtige – forhåbentligt. Så jeg håber, der snart kommer noget på plads – inden jeg tager af sted, det ville være meget rart. Jeg leder med lys og lygte.«Rasmus Brohave har været vært på ‘Danmark har talent’ og prisuddelingen ‘Guldtuben’, men det er hans YouTube-kanal, der har gjort ham kendt.
Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen

Vis mere

Det er dog ikke sikkert, at hans halve milliongevinst på det gamle hjem på Sydfyn skal investeres i en lejlighed i hovedstaden.

»Jeg ved ikke, om jeg skal starte med at bo til leje, eller om jeg skal købe noget, som markedet er lige nu. Nu har jeg jo solgt på toppen og fået en rigtig fornuftig pris i det område. Så jeg ved ikke, om jeg skal vente med at købe, til det lige falder lidt. Nu må vi se, det ved man jo ikke, men det tror jeg måske, det gør,« spekulerer Rasmus Brohave.

»Måske begynder jeg med at bo til leje, og så kan jeg lave en god handel om et års tid.«Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show