Danmark: Tuesday, November 24, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 48
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Udlænding overfalder bager med koben


Overraskede indbrudstyv – Sjællandsgade, Ringsted

Kl. 00.09 lørdag overraskede en bagermester en indbrudstyv i sin forretning, som var i færd med at opbryde to møntmaskiner i butikken med et koben. Ejeren af bagerriget kom i håndgemæng med tyven, hvor han blev ramt på armen af kobenet. Bageren var på arbejde i bageriet, da han hørte lyde fra salgslokalet og gik derud. Han forsøgte at tilbageholde tyven, som gjorde modstand og slog bageren med kobenet og flygtede ud af skydedøren fra salgslokalet og løb videre ad Sjællandsgade.

Flere patruljer, blandt andet en hundepatrulje, kørte til stedet for at lede efter den flygtende tyv, men fandt ikke frem til manden. Politiet undersøgte gerningsstedet for spor og efterforsker nu sagen, for at finde frem til gerningsmanden. Bageren slap fra mødet med tyven uden alvorlig tilskadekomst, men blev efterfølgende tilset på skadestuen. Det lykkedes tyven at stjæle nogle mønter ved indbruddet.

Den mistænkte beskrives som:

A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 165-175 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Hvid, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: mulig østeuropæer, muskuløs, Talte: Dansk, Iført: Mørkt tøj tætsiddende tøj, Medbragte: koben, mørk rygsæk.

Politiet efterforsker nu sagen og søger i den forbindelse vidner. Borgere som har bemærket den beskrevne mand flygte ad Sjællandsgade lige efter midnat natten mellem fredag og lørdag bedes kontakte politiet. Særligt oplysninger om et evt. anvendt køretøj eller øvrige observationer om den mistænktes færden kan have stor betydning for efterforskningen. Ring 114 med oplysninger i sagen.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account