Danmark: Saturday, September 26, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 49
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Udlænding mand tilstår indsmugling af 60 kilo hash


En 41-årig hollandsk mand har tilstået indsmugling af 60 kilo hash ved Frøslev Grænseovergang. Det vides ikke om “hollandsk mand” dækker over en person med mellemøstlig eller afrikansk baggrund, hvilke ofte er tilfældet, når myndighederne beskriver en person som værenede europæisk. Det er muligt, at manden blot har et hollandsk statsborgerskab.

Hændelsen fandt sted fredag den 4. september, hvor den 41-årige kom kørende i en hollandsk indregistreret personbil, der blev taget ud til kontrol af toldere fra Toldstyrelsen.

Køretøjet blev undersøgt med toldernes narkohunde, hvorefter det stod klart, at der var gemt 60 kilo hash i bilen.

Den 41-årige mand blev derefter anholdt af betjente fra Udlændingekontrolafdeling Vest (UKA Vest) ved Syd- og Sønderjyllands Politi. Og han blev ved et lukket grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg lørdag den 5. september varetægtsfængslet i knapt fire uger.

Den sigtede nægtede sig i første omgang skyldig, men har efterfølgende erkendt indsmuglingen.

Der venter nu den 41-årige et retligt efterspil.

Udlændingekontrolafdeling Vest (UKA Vest) er en specialenhed i Syd- og Sønderjyllands Politi bestående af operativt personale, efterforskere og analytikere. UKA Vest er placeret i Padborg – tæt på landegrænsen til Tyskland.
UKA Vest bekæmper grænseoverskridende kriminalitet i grænseregionen – eksempelvis omrejsende kriminelle grupper og arbejder i den forbindelse tæt sammen med Landespolizei, Bundespolizei og Zoll i Tyskland.
På vegne af Dansk Politi hjemtager UKA Vest personer, der eksempelvis pågribes i Tyskland med tyvekoster fra Danmark. Det sker igennem europæiske arrestordrer, og personerne strafforfølges efterfølgende i Danmark for den begåede kriminalitet.
UKA Vest har endvidere ansvaret for den midlertidige grænsekontrol til Tyskland. I grænseregionen patruljerer UKA Vest, Landespolizei og Bundespolizei sammen i fælles patruljer for også operativt at bekæmpe den grænseoverskridende kriminalitet.
Smugling over landegrænsen til Tyskland har et særligt fokus i UKA Vest. Og en særlig Politi- og Toldenhed i Padborg gennemfører på baggrund af analyser og efterretninger indsatser rettet mod indsmugling af narkotika, våben, højt beskattede varer m.v.

Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account