Danmark: Thursday, September 09, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 44
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.


Flere medier har kommenteret den pakistansk-fødte TV2-journalist Simi Jan’s kritik af den danske indsats i Afghanistan.

”Det her er ikke bare en tragedie, der ved at udfolde sig. Det her er et svigt uden sammenligning. Jeg skammer mig. Som dansker. Som europæer. Som kvinde. Som mor. Som datter. Som menneske. Det her sker i vores alles navn. Og det kunne have været undgået”, har Simi Jan skrevet på Twitter.”

24NYT: Der spekuleres heftigt på, hvorfor Simi Jan retter sin kritik mod Danmark og danskere, og hvorfor hun kalder den danske evakuering i Kabul skamfuld.

Mener hun, at de danske soldater og myndigheder har begået fejl? Går hendes kritik på, at Danmark ikke har evakueret alle afghanere ud over de personer, som arbejdede på den danske ambassade?

Under alle omstændigheder er det interessante synspunkter de muslimske journalister i de etablerede danske medier får lov til at lufte. Måske burde TV2 skamme sig over, at deres journalister skammer sig over at være danske?

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account