Danmark: Thursday, September 24, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 43
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
En skandale i dansk journalistik


En Lene Funch fra Hellerup har i Berlingske bedt Asger Aamund om at redegøre for, hvordan han i alverden kan mene, at præsident Trump vil være en bedre leder for USA end Joe Biden. Det forklarer Asger Aamund i dagens Berlingske:

”Jeg kan godt forstå, at Lene Funch er modstander af Donald Trump og alt hans væsen. For det er resten af Danmark jo også.

Siden valget i 2016 er præsident Trump dagligt blevet mistænkeliggjort, bagtalt og fordømt i danske medier i vid udstrækning, også i de såkaldt borgerlige. På Demokraternes netop afholdt konvent omtalte Barack Obama Trump som en doven, medieliderlig tumpe, der er komplet uegnet til sit embede, hvilket meget godt dækker den statsautoriserede danske holdning til præsidenten.

Ikke desto mindre kan Trump gå til valg på ryggen af en række markante politiske sejre og indfriede valgløfter. Inden coronakrisen havde han gennem en række skattereformer og afbureaukratiseringer skabt den stærkeste økonomiske vækst siden 1945, den højeste beskæftigelse nogensinde for sorte amerikanere og latinoer, en disponibel lønfremgang for en gennemsnitsfamilie på 3.000 USD om året. Den illegale indvandring er minimeret, de væbnede styrker oprustet, oversøiske gidsler er hentet hjem. En række islamiske topterrorister er likvideret, og en flot samarbejdsaftale mellem Israel og De Forenede Arabiske Emirater har Trump også fået gennemført. 12 coronavacciner er i udvikling i USA alene.

Derfor, Lene Funch, uanset hvad de fortæller dig på TV 2s ’Verden ifølge Trump’, vil en stemme på Trump 3. november være en stemme på folkestyret, retsstaten, friheden og på tryghed og velstand”.

24NYT: Læs mere om de konkrete resultater, Trump har skabt for USA, her og her.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account