Danmark: Tuesday, May 11, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 44
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Tre indvandrere røver 46-årig kvinde


I går kl. 21.52 anmeldte en 46-årig kvinde fra Roskilde, at hun havde været udsat for røveri i toget mellem Holbæk og Roskilde, hvor tre yngre mænd havde taget kvindens taske, som indeholdt ca. 2200 kr. Politiet kørte til Roskilde Station, hvor den forurettede var stået af. Hun blev afhørt til sagen

Nogle unge mænd stod på i Vipperød, hvor tre af de unge mænd henvendte sig til den 46-årige med en truende og nedladende tone. Hun blev truet til at udlevere sin taske, som indeholdt ca. 2200 kr i kontanter. Den ene mand havde truet kvinden med en kniv. De tre yngre mænd stod af på Lejre Station, men nogen af de øvrige fra gruppen tog toget videre mod Roskilde.

De tre mænd som truede den 46-årige beskrives som:

A: Mand, Mellemøstlig af udseende, 18-20 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: brune øjne, Talte: Dansk, Iført: i ført sort trøje med hvid tekst “VEST” eller “WEST” på venstre bryst, sko med hvide aftegninger. Bevæbning: springkniv

B: Mand, Mellemøstlig af udseende, 20-22 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk, Iført: Mintgrøn hættetrøje, mørke bukser med lommer på siderne.

C: Mand, Mellemøstlig af udseende, Kropsbygning: Kraftig, Iført: mørkt tøj.

Vidner som har set episoden i toget eller som har set de beskrevne mænd, som stod af på Lejre station, bedes kontakte politiet. Ring til politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account