Danmark: Monday, September 13, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 50
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Tre drenge på 16 og 13 år stjal bil og forsøgte at stikke af fra politiet


HOLEBY

Tre drenge – én på 16 og to på 13 år havde klokken 02.12 stjålet en bil og stod og lyste ind i en anden på Højbygårdvej i Holeby, da en mand opdagede dem og råbte dem an. De tre unge tog flugten i en kraftig firehjulstrækker, som var stjålet. Da politiets patrulje fik kontakt med bilen, satte føreren farten op og henover en strækning på 5-6 kilometer kørte bilen med meget høj hastighed på Maribovej mod nord.

Den stjålne bil havde held til at slippe væk, da den kørte ud over en mark, hvor patruljebilen kørte fast. Politiet fik kontakt med bilen igen, da den kørte i nordlig retning på motorvejen mod Sakskøbing. Guldborgsundtunnelen blev lukket og de tre unge i bilen kunne nu anholdes og fragtes til Nykøbing Falsters politigård. Her blev de afhentet af personalet fra den institution, hvor de bor. Den 16-årige, som førte bilen, blev sigtet for biltyveri og kørsel uden førerret.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account