Danmark: Sunday, July 04, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 50
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Tre anholdt efter afpresning | 24NYT


Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi anholdt torsdag formiddag tre personer med tilknytning til rockermiljøet. Anholdelserne er en udløber af en lokal afpresningssag i Nakskov, hvor de anholdte over en periode har udsat ofrene for trusler, og som følge heraf har de forurettede følt sig nødsaget til at overføre et større pengebeløb.

De anholdte er sigtet for grov afpresning og fremstilles fredag klokken 9.00 i grundlovsforhør i retten i Nykøbing, og af efterforskningsmæssige hensyn vil der blive anmodet om, at retsmødet skal foregå for lukkede døre.

– Borgere skal ikke lade sig afpresse til at betale ”dummebøder” til rockermiljøet, udtaler politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters politi, og fortsætter: – Selv om det måske på kort sigt kan virke fristende, er betaling ikke en mulig vej ud af problemerne – Der er kun en vej ud af denne form for afpresning, og der er at gå til politiet med oplysninger. Dagens anholdelser viser, at politiet ser med stor alvor på denne form for kriminalitet, hvor rockermiljøet forsøger at anvende deres voldsaura til inddrivelse af penge. Vi kan og vil ikke acceptere den adfærd. Politiinspektøren opfordrer derfor eventuelle ofre til at anmelde sagerne.

Det kan på nuværende tidspunkt ikke udelukkes, at der sker yderligere anholdelser i sagen.

Politiet har som følge heraf ikke yderligere oplysninger om sagens indhold.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account