Danmark: Wednesday, July 14, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 50
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
To motorcykler beslaglagt efter vanvidskørsel


To mænd på hhv. 24 og 25 år fik beslaglagt de motorcykler, de kørte på, da de tirsdag aften blev målt til at køre så stærkt, at det defineres som vanvidskørsel.

Østjyllands Politis færdselsafdeling foretog tirsdag aften fartkontrol på landevejen mellem Rønde og Randers. Anledningen var det ugentlige træf for bil- og motorcykelentusiaster på Kalø – et træf, hvor der desværre ofte bliver kørt noget over det tilladte, når deltagerne kører til og fra stedet.

På Randersvej ved Bendstrup tæt på Mørke, hvor den tilladte hastighed er 80 km/t, stod en færdselsbetjent med lasermåler, og kl. 19.55 målte han en 25-årig motorcyklist til at køre 165 km/t. Da det er en hastighedsoverskridelse på mere end 100 procent, bliver det betragtet som vanvidskørsel. Så ud over, at den 25-årige står til en ubetinget frakendelse af kørekortet og en større bøde, blev motorcyklen også beslaglagt med henblik på konfiskation. Det viste sig i øvrigt, at det var farens motorcykel, som den unge mand kørte på.

Omkring en halv time senere på samme sted blev endnu en motorcyklist målt til at køre mere end det dobbelte af det tilladte. Denne gang var det en 24-årig mand, som kørte forbi betjentene med 170 km/t. Også hans motorcykel blev beslaglagt på grund af vanvidskørsel.

To andre motorcyklister blev også målt til at køre alt for stærkt på strækningen i løbet af de to timer, som politiet var til stede. En 33-årig mand blev målt til at køre 132 km/t og en 26-årig mand fik farten op på 140 km/t – begge står til en betinget frakendelse af kørekortet og en større bøde.

Derudover fik syv andre bilister- og motorcyklister klip i kørekortet for at køre for stærkt.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account