Danmark: Tuesday, February 23, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 44
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
To mænd på 23 og 25 år anholdt for flere bedragerier ved handel over nettet


To mænd på 23 og 25 år anholdt for flere bedragerier ved handel over nettet

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi har mandag morgen anholdt og sigtet to mænd på 23 og 25 år fra hhv. Søllested og Stensved for samlet over 55 tilfælde af bedragerier ved handel mellem private på internettet.

Sydsjælland og Lolland-Falster Politi har i den seneste tid modtaget flere anmeldelser fra borgere, som med samme fremgangsmåde er blevet snydt i handler på internettet, hvor de har handlet med en person på Den Blå Avis. Bedragerierne er typisk foregået ved, at de forurettede har betalt gennem bankoverførsel eller MobilePay for en vare, som de efterfølgende aldrig har modtaget.

– Selvom det kan være fristende at lave en god og hurtig handel på nettet, så er der flere forholdsregler, man selv kan tage, for at undgå at blive snydt. Det er altid en god idé at mødes ansigt til ansigt og handle, følge sin mavefornemmelse og ikke falde for et tilbud, der er for godt til at være sandt, samt passe på de hurtige handler, hvor sælgeren presser på for at gennemføre handlen, siger lederen af økonomisk efterforskning, politikommissær Rune Nilsson.

Den 23-årige, der er tidligere dømt for berigelseskriminalitet, fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing mandag. Det forventes, at den 25-årige vil blive løsladt efter sigtelse og afhøring.

24NYT ER ALTERNATIVET TIL DE RØDE MEDIER


 

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account