Danmark: Tuesday, February 23, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 40
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
To mænd idømt fængselsstraffe for svindel med NemID


To mænd har torsdag ved Retten i Aarhus erklæret sig skyldige i sammenlagt 61 forhold vedrørende svindel med NemID, der samlet involverede værdier for ca. 13 millioner kroner.

Sagen mod de to mænd på 16 og 21 år fra henholdsvis Galten og Odense blev kørt som en tilståelsessag, hvor de erkendte blandt andet at have stået bag samlet set 61 tilfælde af databedrageri, der samlet involverede værdier for ca. 13 millioner kroner.

Bedrageriet er begået i perioden fra januar 2020 til juni 2020, hvor de to mænd, som en del af en større, kriminel gruppe, skaffede sig adgang til tilfældige borgeres login til NemID og nøglekort for så at misbruge de forurettedes bankkonti.

 

2½ og 3 års fængsel

Den 16-årige blev idømt to år og seks måneders fængsel. Han blev udover 55 forhold vedrørende svindel med NemID desuden dømt for seks forhold af røveri, vold og vidnetrusler. Den 21-årige blev idømt tre års fængsel for 61 forhold af svindel med NemID.

De modtog begge dommen og er begge fortsat varetægtsfængslede.

”Den her type kriminalitet er særdeles indgribende over for de borgere, det er gået ud over. Derudover er det med til at undergrave tilliden til NemID. Derfor er jeg også tilfreds med, at retten har udmålt langvarige frihedsstraffe til begge tiltalte,” siger anklager ved Særlig Efterforskning Vest, Mette Fladkjær.

 

Yderligere ni afventer dom

Det er politiets efterforskningsenhed Særlig Efterforskning Vest, der har efterforsket sagen om omfattende svindel med NemID. Det resulterede i en større, koordineret politiaktion den 18. juni 2020, hvor de to nu dømte mænd blev anholdt sammen med ni andre mænd.

Sagerne mod de øvrige ni mænd har endnu ikke været for retten. Derfor blev tilståelsessagen mod de to mænd kørt for lukkede døre, hvorfor det er begrænset, hvad Østjyllands Politi yderligere kan oplyse om sagen og dommen.

24NYT ER ALTERNATIVET TIL DE RØDE MEDIER


 

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account