Danmark: Saturday, January 23, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 50
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
To mænd brød ind, mens kvinde var hjemme


En kvindelig beboer på Gavnøvej i Randers NØ blev tirsdag kl. 12.37 udsat for en ubehagelig oplevelse, da to mænd brød ind i hendes hjem. Kvinden sad ved sit spisebord og arbejdede, da hun hørte noget larm fra terrassedøren. Da hun gik hen for at se, hvad der skete, så hun to mænd iført elefanthuer og med koben i hånden – den ene var i færd med at bryde terrassedøren op.

Kvinden gik hen til døren, men det skræmte åbenbart ikke mændene væk, der fortsatte deres foretagende. Til sidst lykkedes det mændene at komme ind, og den ene løftede sit koben over hovedet foran kvinden. Kvinden flygtede over til naboen og fik alarmeret politiet.
Da en patrulje lidt efter kom frem, var mændene væk, og der var stjålet en lampe fra huset.

Betjentene sikrede spor på stedet, og Østjyllands Politi er i fuld gang med efterforskningen af sagen for at finde frem til gerningsmændene.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account