Danmark: Friday, June 11, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 50
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
To arabere tæsker ung mand i bussen


Østjyllands Politi fik torsdag kl. 20.20 en anmeldelse om, at en 24-årig mand var blevet slået og truet med kniv af en anden mand i bus 14, mens den kørte omkring Vejlby Centervej i Risskov.

Ifølge den 24-årige havde han henvendt sig til en cirka 14-17-årig dreng, som hørte høj musik i bussen. Han havde bedt ham tage høretelefoner på, og det førte til en større diskussion mellem de to. Drengen var til sidst gået helt tæt på ham, havde slået ham i ansigtet med en knyttet hånd og trukket en kniv.

En jævnaldrende ven til drengen kom nu til og begyndte også at råbe efter ham.

Da buschaufføren standsede og forlangte, at drengene skulle forlade bussen, steg begge drenge ud og stak af fra stedet.
En patrulje var kort efter anmeldelsen fremme på stedet og foretog flere afhøringer af vidner i bussen, men det lykkedes i første omgang ikke at finde frem til gerningsmændene.

De beskrives begge som arabisk af udseende, ca. 14-17 år, iført mørkt tøj. Den ene havde bæltetaske og en sort kasket på.

Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account