Danmark: Wednesday, October 21, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 43
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
SYGT! 19-årig dræbt, mens veninde blev voldtaget – Abubaker Mohamad Awad tiltalt


Det svenske politi har nu offentliggjort efterforskningsresultaterne i forbindelse med knivmordet på den 19-årige gymnasieelev Tommie Lindh som fandt sted i Lindhs lejlighed efter en fest den 20. maj i år. Det skriver Fria Tider i en artikel.

Af artiklen fremgår, at den tiltalte, Abubaker Mohamad Awad, flere gange havde forstyrret Lindhs veninde, som lå og sov trods hun bad ham om at lade hende være. Det gjorde han imidlertid ikke, men truede hende med en kniv og afkrævede hende forklaring på, hvorfor Tommie Lindh var i besiddelse af en Sverigesdemokrat-kasket.

Awad truede kvinden til oralsex, som efterfølgende alarmerede en ven, der kom og forsøgte at få Awad til at forlade lejligheden, hvilket ikke lykkedes ham. Til gengæld blev han også beskyldt for at være racist og han blev også stukket med kniv.

Awad gik derefter ud på badeværelset, hvor Tommie Lindh og veninden befandt sig og stak Lindh i nakken, ryggen og brystet. Herefter efterlod han Tommie Lindh blødende på badeværelset og tvang veninden med sig ind i soveværelset, hvor han voldtog hende.

Selvom kvinden flere gange havde alarmeret politiet, ankom de først efter halvanden time, men da var det for sent.

Efter anholdelsen gjorde Awad V-tegn og lavede grimasser til kameraet i arresten. I et efterfølgende forhør påstod han, at det var kvindens ”bror”, der havde tvunget hende til at sige, at hun var blevet voldtaget: ”Hendes bror, som er racist, ville anmelde det som voldtægt. Ellers ville det være ydmygende for hende og hendes bror at hun havde bollet en farvet”.

Hvad mener du, straffen bør være i sager som disse? Skriv din mening i kommentarfeltet og del MEGET gerne denne artikel på Facebook.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account