Danmark: Sunday, October 25, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 40
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.


Professor Flemming Besenbacher er en mægtig mand i dansk forskning og erhvervsliv. Det er han som formand for Carlsbergfondet, der årligt støtter dansk videnskab med et stort trecifret millionbeløb, og det er han som formand for virksomheden Carlsbergs bestyrelse, skriver Berlingske.

”Berlingske har de seneste dage kunnet afsløre en tvivlsom adfærd fra Besenbacher i hans tidligere rolle som næstformand for Innovationsfonden. Besenbacher er en stærk fortaler for Corporate Social Responsibility (CSR), men det er let at have de smukke principper i munden. Den virkelige prøve består i, hvad magtfulde mennesker praktiserer i den grå dagligdag langt fra de højtidelige skåltaler.

Det afgørende er ikke, hvad man siger, men hvad man gør, når det moralske regnebræt skal gøre op. Målt på den alen ser det mindre smukt ud for professor Besenbacher, som har udvist dårlig dømmekraft og svigtende moral ved at kortslutte normale procedurer samt overtræde gældende regler og jura”.

 

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account