Danmark: Thursday, June 03, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 43
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Straksdom: Kærestepar dømt | 24NYT


Kærestepar anholdt i går og dømt i dag efter fund af knap et halvt kilo kokain i et skovområde ved Bagsværd.

Sagen kom til politiets kendskab, da en borger for en uge siden fandt en beholder med et narko-lignende stof i et skovområde i Bagsværd. Borgeren kontaktede hurtigt politiet, og efter kort efterforskning, blev kæresteparret anholdt af politiet. I dag blev de fremstillet i retten og da de aflagde fuld tilståelse, valgte anklagemyndigheden at gå efter en såkaldt straksdom.

Kæresteparret, som består af en 39-årig mand og en 30-årig kvinde, var tiltalt for at have opbevaret 484,52 gram kokain med henblik på narkosalg. Manden blev idømt tre år og tre måneders fængsel og kvinden blev idømt tre års fængsel.
”Den gode borgers henvendelse for en uges tid siden, har i dag medført en markant dom. Der er grund til at rose borgeren, der kontaktet politiet i denne sag, siger anklager Michelle Lindegaard.

Kæresteparret tog imod dommen og blev sendt direkte videre til afsoning.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account